Vejviserskilt med form som en pil, malet i det cubanske flag farver.

Afbudsrejser til Cuba

Udvalgte rejsetilbud til Cuba

Paseo Habana
Paseo Habana Dobbeltværelse
Havana 24. jun fra Billund 7 nætter
10.345,- Vælg

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Cuba

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Cuba?

Du kan rejse til Cuba med Spies.

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Cuba?

Du kan rejse til Cuba fra følgende lufthavne: Billund, Hamborg og København.

Er afbudsrejser til Cuba populære?

Ja, afbudsrejser til Cuba er populære. Vores brugere giver Cuba 4,6 ud af 5 stjerner.

Hvad koster afbudsrejser til Cuba?

Prisen på afbudsrejser til Cuba skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 10.345,-. Find den aktuelle pris lige her

Bedøm rejsemål (75 bedømmelser)
4.6

Find en billig afbudsrejse til Cuba

De billigste afbudsrejser til Cuba finder du her på travelmarket.dk.

Vi har gjort det nemt for dig og samlet alle de rejser, der udbydes af alle rejsebureauerne her i vores søgemaskine. Det har vi gjort for at gøre det nemt for dig at finde en rejse, der passer til lige præcis det du søger.

Du skal blot angive nogle få kriterier og trykke ”søg”, så får du vist hvilke rejser, der er i markedet indenfor dine kriterier.

Kort sagt, vi har gjort det nemt og simpelt at finde de billigste afbudsrejser til Cuba.

Cuba ligger mellem det Caribiske Hav og Atlanterhavet i det nordlige Caribien. I Cuba har man to valutaer: Peso og konvertibel peso. Pesoen er som regel den man som indbygger bruger, og den konvertible peso er den turister bruger. Når cubanerne får løn, får de kun en lille del konvertible pesos og resten i pesos. Dette system med dobbelt valuta har mødt stor kritik, da det primært er befolkningen der servicerer turisterne der har adgang til de konvertible pesos, som er den peso, der giver adgang til at handle i særlige butikker, hvor udbuddet er større.

Når du er ankommet til Cuba, er der masser af spændende seværdigheder. Fx kan I vælge at bo på et hotel, der er en seværdighed i sig selv. El Castillo er det ældste af tre fort, der blev bygget til beskyttelse i 16-1700 tallet. Selvom El Castillo blev hårdt ramt af franskmændene, er det nu renoveret til et flot og historisk hotel. De to andre fort, Fuerte la Punta og Fuerte Matachín, er nu hhv. en restaurant og et museum.

Selvfølgelig kan man ikke undgå at tænke på cubanske cigarer, når man snakker om Cuba. Og for at komme helt tæt på de meget omtalte cigarer, har de lokale arrangeret daglige ture til Partagas, som er et cigarmærke med fabrik i det gamle Havana. Der er også en butik, hvor der kan købes cigarer og cigaræsker, der får selv den mest ambitiøse cigarelsker til at spærre øjnenene op.

En af de spændende afbudsrejser til Cuba kan selvfølgelig være jeres billet til mange flere seværdigheder, men der er så meget at se, at man er nødt til at opleve det.

Grunden til, at de fleste vælger en afbudsrejse er, at prisen åbenlyst er lavere end normalt. Men faktisk er der en fordel, der ofte er er overset, når man vælger en afbudsrejse. Det er nemlig utrolig rart at have den frihed selv at kunne vælge, hvilken dato der lige præcis passer med, hvornår man har lyst til at rejse. Hvis den danske sommer viser sig fra sin gode side, hvorfor så ikke udnytte det, hvis man har tiden til det? Så kan man jo passende finde en afbudsrejse en uge senere.
På den måde vil I jo både have nydt ferien i Danmark, mens det har været godt vejr hjemme og I får også en billig rejse med dejlige oplevelser til f.eks. Cuba.

Afbudsrejser til Cuba er under alle omstændigheder et hit blandt de fleste, unge som gamle, så det er bare med at finde en, der matcher præcis det, I søger.

Travelmarket.dk ønsker jer en rigtig god rejse

Find en billig afbudsrejse til Cuba

Afbudsrejser All Inclusive

Er det sikkert at rejse til Cuba?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Cuba, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Cuba.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Restplasser til Cuba | Sista Minuten till Kuba

Afrejselufthavne til Cuba

Rejseselskaber med afbudsrejser til Cuba

  • Billige afbudsrejser med Spies