Billige flybilletter til Minsk

Billige flybilletter til Minsk

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Oplev Minsk med billige flybilletter

Minsk er hovedstaden i Hviderusland, som er centralt beliggende i Østeuropa. Byen har et godt udvalg af oplevelser for de historie, kultur og naturinteresserede rejsende.

Minsk er en storby i gang med en meget interessant udvikling. Næsten hele byen blev ødelagt under 2. verdenskrig og derefter opbygget af den kommunistiske regering. I dag er Minsk et moderne, progressivt og hyggeligt sted at befinde sig.

Nutid, liv og optimisme i Minsk
For historieinteresserede er Minsk et studie i den kommunistiske arkitektur og historie, men de moderne hviderussere er godt i gang med at genskabe byen. I de ungdommelige, avantgarde kvarterer blomstrer caféer, barer, restauranter og gallerier op langs de brede boulevarder, mens finanskvarteret og centrum udvikler sig til ægte storbyområder med alt hvad der hører til af butikker, hoteller, pladser og natklubber.

Minsk har varme, lange somre og kolde vintre. Om sommeren kan man besøge Minskaje Mora, hvor man kan nyde stranden og vandet med den lokale befolkning. Om vinteren kan man derimod besøge Silicy og Lahojsk, hvor man kan tilbringe en dag på skiløjperne. Alle de tre områder er omkring fem kilometer væk fra Minsk og der afgår dagligt offentlig transport dertil.

Og ellers handler det i Minsk bare om at nyde livet. Man går rundt på de brede gader, hvor fashionable caféer, moderne museer og fantastiske restauranter skaber liv og glade dage. Om natten drager byens unge befolkning ud i gaderne, hvor natklubber og hyggelige vinbarer sætter rammen. Både familier, par og unge kan med fordel besøge Minsk, som er et godt indblik i den østeuropæiske kultur og arv.

Prisniveauet i byen er generelt lavt, hvilket også afspejler sig på byens hoteller og hostels. Hoteller og hostels findes over hele byen og kvaliteten er generelt høj.

Bestil dine billige flybilletter til Hvideruslands hovedstad Minsk.

Populære lufthavne med fly til Minsk

Populære rejsemål i Østeuropa

Find rejsen til Minsk her