Seværdigheder De Baleariske Øer

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 141,- Fra 271,- Fra 749,-
Charter (fly+hotel) Fra 687,- Fra 1.055,- Fra 2.055,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder De Baleariske Øer

Byen Ciutadella (De Baleariske Øer)
Byen Ciutadella på Menorca har flere interessante seværdigheder. Blandt andet er den gamle bydel og havnen værd at udforske, og så kan man nyde, at byen er uspoleret af turismen. Midt på hovedgaden, som er idyllisk omgivet af palmer, kan man se en smal obelisk, der blev bygget for at mindes de indbyggere, der døde i forsøget på at nedkæmpe tyrkerne i 1558. Vil man gerne shoppe skal man tage til Ses Voltes, hvor man finde alle byens glamourøse butikker og barer.
Den gamle by DAlt Villa (De Baleariske Øer)
D'Alt Villa på Ibiza er en gammel by med bymur og snævre gader. Byen har flere katedraler og museer at byde på. Blandt andet Museu d'Art Contemporani. Ved Placa de la Vila finder man et væld af restauranter, gallerier og butikker, og bag pladsen kan man komme op og få en fantastisk udsigt over byen, havnen og kysten.
Øen Mallorca (De Baleariske Øer)
Mallorca er meget mere end grisefester og larmende turister. Der er selvfølgelig meget turisme på øen om sommeren, men lejer man en bil og kører op i bjergene og væk fra de mest turistede områder, kan man få fantastiske naturoplevelser. Der findes masser af små landsbyer på øen, hvor spanierne lever isoleret fra masseturismen. Her kan man se det ægte Spanien og nyde det mallorcinske bjerglandskab og mange steder frodige natur.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Barcelona
• Lleida
• Madrid
• Malaga
• Sevilla
• Valencia
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.