Ophold på Hotel Copenhagen Strand

Skønt Danmark er et lille land byder det sig til med to fuldendte ferieformer, som har vundet masser af hjerter. Hvis du gerne vil rejse dig mæt på lokale oplevelser og stjernedryssede spisesteder, kan du søge mod storbyen. Sætter du i stedet pris på badehotelsstemning og havluft, er det oplagt at søge mod landets kyster. Det er dog ikke nemt at forene de to ferieformer under ét og samme ophold – med mindre du besøger Hotel Copenhagen Strand. Det 4-stjernede hotel ligger nemlig i første parket ved de blå bølger i Københavns Havn.
Tæt på seværdigheder og must-sees, men stadig i en fredfyldt boble, hvilket gør Copenhagen Strand til et badehotel midt i storbyen

Hele pakken koster kun 890 kr,- for 2 personer!


Tilbuddet inkluderer:

Ophold på det 4-stjernede Copenhagen Strand i København (ca. 5 minutter fra Kongens Nytorv)
1 overnatning i lækkert superior dobbeltværelse med karnap med kig til havnen
Lækker morgenmad
1 flaske vin og lækker chokolade pr. værelse pr. ophold på ankomstdagen
Gratis cykel-leje under hele opholdet
Fri Wi-Fi
✅ Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage frem til 30. april 2021.


                                                      

Nordisk lys og diskret luksus ved havnepromenaden

I hjertet af København let tilbagetrukket fra byens larm i et af de gamle pakhuse fra 1869 finder du Hotel Copenhagen Strand – et hyggeligt og charmerende hotel. Atmosfæren er varm og imødekommende og indretningen er holdt i et nordisk, klassisk design.
Hotellet råder over 174 skønne værelser – nogle med en lille karnap, hvor du kan sidde og kigge på vandet, nogle med direkte udsigt til vandet og nogle med udsigt til de renoverede huse omkring hotellet. Fælles for dem alle er, at de indbyder til ro og fordybelse efter en dag med oplevelser i byen.

Bo centralt – og oplev byen

Hotellet ligger i Havnegade langs Københavns Havn – en af Københavns mest centrale og hyggelige placeringer. Det er let at komme til hotellet via både metro, bus og tog. Rundt om hjørnet har du Nyhavn og Kongens Nytorv, hvor et væld af oplevelser kan friste til en festlig dag. Nyhavn er nemlig et kapitel for sig selv. Her finder du restauranter og fortovscafeer, hvor du kan sidde i mylderet og slappe af med en fadøl.
Fra Nyhavn sejler de berømte guidede kanalrundfartsbåde rundt i Københavns kanaler. I området finder du også det Kongelige Teater, kunstmuseet Charlottenborg, Fotografisk Center, Strøget og flere skønne gourmetrestauranter.


TIP! Storbyferie i København – Her er de bedste tips og tilbud