Billige flybilletter til Argentina

Billige flybilletter til Argentina

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til byer i Argentina

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.
Bedøm rejsemål
4,5
(170 bedømmelser)

Billige flybilletter til Argentina

Med en kyststrækning det fylder en betydelig del af hele den vestlige kyst i Sydamerika, strækker Argentina sig smukt ud til Atlanterhavet, mens indlandet fylder det meste af Sydamerikas sydlige egne. Argentina er uden tvivl et af verdens bedste, smukkeste og mest interessante lande, og har været det længe. I Argentina finder man noget af verdens bedste kød, dans, sport og natur – alt i alt et land helt uden sammenligning.

Mens Argentinas byer pulser af livsglæde, kultur og charme, står den argentinske natur stadig uberørt hen. Også naturen er enestående for Argentina, og er ikke at finde andre steder i verden. Foruden landets mange, hvide sandstrande med palmer, bølger og strandbarer, finder man i Argentina en ufatteligt varieret og mangfoldig natur.

Med billige flybilletter – og Argentinas generelt lave prisniveau – har man mulighed for en prisvenlig rejse i et land, som er et af verdens bedste.

Byerne, kulturen og naturen i Argentina

Landets hovedstad hedder Buenos Aries. Byen rummer de bedste dele fra den argentinske kultur, og er fyldt til randen af tangodansesteder, parillas (steakhouses), butikker, gallerier, diskoteker, hostels, hoteller og en ubegribelig livsglæde. Hovedstaden er attraktiv for alle typer rejsende, som vil besøge en storby der måler sig med klodens ypperste.

Generelt er den argentinske kultur fuldstændig en klasse for sig. Den mere lokale, traditionelle kultur er at finde i byer såsom Cordoba, Mendoza og Bariloche, som også er meget tæt på landets fantastiske natur.

Grundet Argentinas store størrelse, kan man finde næsten alle slags naturlige fænomener i landet. På toppen af verden finder man de 6 kilometer høje Andesbjerge, mens man i landets dybe regnskove finder et helt unikt dyreliv. Læg hertil omkring 3500 kilometers kyststrækning med lyseblåt vand og palmer.

Argentina er både kultur- og naturmæssigt et absolut vidunder. Find billige flybilletter til Argentina.Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Argentina:
Billund til Buenos Aires
8. november til 7. december fra kr. 4.192,-

De mest populære lufthavne i Argentina

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.