COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Sofia

- Vælg område -
- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r - Fra 2.116,- -
Charter (fly+hotel) Fra 2.665,- Fra 1.305,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Indbyggere
1.200.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 i Sofia.

Bedste rejsetid

Top
I Bulgarien er somrene varme og tørre, mens vintrene er kolde. Om sommeren ligger gennemsnitstemperaturen på 28 grader, mens den om vinteren falder til -6 grader. Det bedste tidspunkt at besøge Sofia er mellem maj og oktober. Sofia kan dog også besøges om vinteren, for et stykke uden for byen ligger Aleko, der er Bulgariens højest beliggende vintersportssted, og stedet byder på fantastiske forhold for en skiferie.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Et besøg i Kulturpaladset vil som regel altid byde på en kulturel oplevelse, men herudover rummer Sofia en lang række museer, af hvilke Nationalmuseet, der udstiller en større guldskat, nok er det mest besøgte.

Overnatning / Hotel

Top
Overnatning i Sofia vil ikke været et større problem. Mens det er en god idé at bestille plads på byens større hoteller i god tid i forvejen, rummer Sofia og omegn både campingpladser, værelser og mange andre muligheder for overnatning, som både er til at betale og til at få fat i på stedet. Bestil hotel i Sofia her

Lokal transport

Top

Taxi

Det vil ikke være et problem at praje en taxi i Sofia.

Alternativ transport

I Sofia kan man komme rundt med både bus og undergrundsbane, begge dele fungerer rimelig godt, og man arbejder i øjeblikket på en større udvidelse af byens undergrundsnet. Sofia har desuden en stor banegård, og i byens østlige del ligger lufthavnen.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.