COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Rhodos og Kos

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r - Fra 2.056,- -
Charter (fly+hotel) Fra 2.012,- Fra 2.445,- Fra 2.020,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Rhodos: Nísos Kos: Kos
Indbyggere
Rhodos: 100.000 Kos: 22.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Rhodos og Kos kan besøges året rundt. Lige fra april til november kan man nyde strandene og vandet uden at komme til at fryse. Klimaet er fantastisk og også efterår og vinter er milde.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 på Rhodos og Kos.

Kultur og underholdning

Der er masser af underholdning på både Kos og Rhodos i form af et heftigt natteliv, festivaler og koncerter sommeren igennem og masser af sportsaktiviteter såsom vandsport og vandreture. Der venter også flere historiske oplevelser på øerne. For eksempel kan man se den enorme statue Kolossos på Rhodos, som det tog 12 år at bygge.

Overnatning / Hotel

Top
Der er et væld af overnatningsmuligheder på de to øer. De store hotelkæder fylder godt begge steder, men man kan også finde private pensioner, som er noget billigere. Der er også gode muligheder for at campere, og faciliteterne er rimelig gode. Bestil hotel i Rhodos og Kos her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få en taxi i byerne på både Rhodos og Kos. De fleste taxier kører efter taxameter, og det er relativt billigt.

Alternativ transport

Der kører lokale busser mellem de største byer på begge øer. Desuden er der lufthavne både på Rhodos og Kos, og der er adskillige færgeafgange fra begge øer til både fastlandet og andre græske øer.

Specielle forhold

Top
Vær opmærksom på at både Rhodos og Kos er oversvømmet med turister i højsæsonen. Det er en god idé at besøge øerne om foråret, hvor der er mere fredeligt, men allerede varmt og dejligt.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.