COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Queensland

- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
Queensland
Indbyggere
3.280.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

I den nordlige del af staten bliver der meget varmt i den australske sommer, og luftfugtigheden bliver høj. Om vinteren er der mere behageligt og stadig masser af solskin. Den sydlige del af staten er ikke plaget af den høje luftfugtighed om sommeren, og er et behageligt sted at opholde sig både sommer og vinter.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 20.00 i Queensland. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 21.00 i Queensland.

Kultur og underholdning

På Australiens dag den 26. januar er Queensland vært ved 'the cockroach races'. Brisbanes store kunstfestival og den udendørs Brisbane festival bliver afholdt over to uger i midten af september. Derudover er der rig mulighed for at opleve markeder i de forskellige byer langs kysten.

Overnatning / Hotel

Top
I Queensland er der gode muligheder for at finde den overnatningsform, man ønsker. Især på hele kyststrækningen er der mange muligheder. Rejsende kan let finde alt fra femstjernede hoteller til hostels/vandrehjem Bestil hotel i Queensland her

Lokal transport

Top

Taxi

I alle byer er der mange taxier, de kan hyres på gaden, eller man kan ringe efter en. Man skal dog være opmærksom på, at det koster et lille beløb at bestille en taxi over telefonen.

Alternativ transport

Området har et godt udbygget bussystem, der dækker stort set hele staten. Man kan købe buspas og stå af og på efter behov. Derudover er der mange arrangerede ture, man kan deltage i, hvis man ønsker at se specifikke områder.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.