Rejseguide til Plovdiv

- Vælg område -
- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 895,- Fra 2.485,- Fra 3.155,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Indbyggere
370.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 i Plovdiv

Bedste rejsetid

Top
I Bulgarien er somrene varme og tørre, mens vintrene er kolde, og således gælder det også for Plovdiv. Om sommeren ligger gennemsnitstemperaturen på 28 grader, mens den om vinteren falder til -6 grader. Det bedste tidspunkt at besøge Plovdiv er mellem maj og oktober. I juni danner Plovdivs amfiteater desuden ramme om en meget besøgt Verdi-festival.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
En vandretur gennem Plovdiv vil altid være en kulturel oplevelse ikke mindst på grund af byens mange gamle huse og ruiner. Om sommeren arrangeres i øvrigt en lang række klassiske koncerter i byens amfiteater. Heraf er Verdi-festivalen i juni nok den mest besøgte. Byen rummer i øvrigt også en opera og et teater.

Overnatning / Hotel

Top
: Det burde ikke være et større problem at finde overnatning i Plovdiv. Er der særlig tryk på turiststrømmen, plejer flere af byens beboere nemlig at udleje deres private huse. Bestil hotel i Plovdiv her

Lokal transport

Top
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket anvender cookies til statistik, genkendelse og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies. Læs mere. OK