COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Makedonien

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 157,- Fra 1.183,- Fra 1.948,-
Charter (fly+hotel) Fra 3.635,- Fra 3.346,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Makedhonía

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Makedonien er bedst at besøge fra forår til og med efterår. Fra april til oktober er klimaet dejlig mildt og kan endda også blive rigtig varmt. Om vinteren kan det til gengæld bliver meget koldt i regionen. Men selvom området kan være dækket af sne, kan man stadig nyde det pragtfulde landskab.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 i Makedonien.

Kultur og underholdning

Makedoniens landskab indbyder til vandreture og skiture om vinteren. Desuden er der om sommeren gode muligheder for at dyrke vandsport ved Platamonas ved vestkysten. Der er desuden flere store byer, der byder på teater og musikoplevelser. Blandt andet Thessalloniki, der er Grækenlands andenstørste by. Her finder man også interessante kulturelle seværdigheder.

Overnatning / Hotel

Top
Der er masser af overnatningsmuligheder i Makedonien. Thessalloniki og andre store byer har hoteller i alle prisklasser, det samme har store ferieområder som Kassandra og Sithonia. Der er desuden gode muligheder for leje værelser på private pensioner i området, og der er et stort udbud af campingpladser. Bestil hotel i Makedonien her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få en taxi i alle store og mellemstore byer, og det er en billig måde at lade sig transportere på.

Alternativ transport

Der er et godt udbygget busnet i regionen. Desuden er der togforbindelser fra de største byer til resten af Grækenland. Thessaloniki har desuden en lufthavn.

Specielle forhold

Top
Læg mærke til at man kan stå på ski i regionen i vintersæsonen. Det er meget billigt sammenlignet med andre skisportssteder i Europa.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.