COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Kykladerne

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 3.675,- Fra 7.575,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Kikládhes
Indbyggere
100.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Kykladerne kan klimamæssigt besøges hele året. Fra april til november er det dejligt varmt, og man kan nyde strandene og vandet. I vintermånederne sker der ikke så meget på øerne, så vil man have fred og ro er det det bedste tidspunkt.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 på Kykladerne.

Kultur og underholdning

Der er masser af underholdning i form af barer og diskoteker på de fleste af Kykladerne. Ind imellem holdes der mindre koncerter på nogle af de større øer som for eksempel Naxos. Ofte kan man også lade sig underholde af gademusikanter. Der er i øvrigt gode muligheder for cykelsport, vandsport og vandreture på Kykladerne.

Overnatning / Hotel

Top
Kommer man til Kykladerne med færge bliver man nærmest overfaldet af ivrige udlejere af værelser på private pensioner. Pensioner er der masser af på de større øer og det samme med campingpladser. Der er også gode hotelmuligheder på de fleste af Kykladerne. Det er dog de store og dyre hotelkæder, der dominerer. Bestil hotel i Kykladerne her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er kun i hovedbyerne på Kykladerne, at man kan få en taxi. Der er ikke voldsomt mange af dem på øerne, men det kan lade sig gøre.

Alternativ transport

Der sejler et utal af færger fra Kykladerne til fastlandet og andre græske øer. Desuden er der lokal bustransport på de større øer. De fleste af Kykladerne har også lufthavne, hvorfra man kan flyve til Athen.

Specielle forhold

Top
Vær opmærksom på at det nogen gange kan blæse voldsomt på Kykladerne. Færgerne kan ligge underdrejet i flere timer, og derfor er det godt at tage afsted i god tid, hvis man for eksempel skal nå et fly i Athen.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.