Seværdigheder Karlovy Vary

Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 415,- Fra 325,- Fra 1.880,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Karlovy Vary

Karlovy Varys kraftfulde kilder (Karlovy Vary)
Karlovy Vary rummer en lang række varme kilder. Kilderne springer i godt to kilometers dybde, og deres temperatur varierer mellem 40 og 72 grader. Den mest kraftfulde kilde, Vridlo, pumper flere tusinde liter vand ud i minuttet, og disse ledes fra udspringet over i mindre drikkekar, hvorfra man kan læske sig med de helsebringende dråber.
Likøren Becherovka - en tjekkisk institution (Karlovy Vary)
Den tjekkiske likør Becherovka fremstilles i Karlovy Vary og har nærmest fået status af nationaldrik i landet. Likøren, hvis opskrift kun kendes af ganske få indviede, kan købes i hele landet, men er man i Karlovy Vary, bør man ikke snyde sig selv for et besøg på fabrikken.
Porcelæn på Pirkenhammer (Karlovy Vary)
Karlovy Vary er foruden sine helsebringende kilder berømt for sin porcelænsproduktion. Byens ældste porcelænsfabrik, Pirkenhammer, er fra omkring år 1800, og her kan man få et spændende indblik i porcelænsfremstillingens historie.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Karlovy Vary
• Kutná Hora
• Plzen
• Prag
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket anvender cookies til statistik, genkendelse og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies. Læs mere. OK