Landskab med lilla blomster under en solnedgang med bjerge i baggrunden.

Feriebolig Provence

  • Vælg dato
  • Vælg dato

Feriebolig Provence

I det sydøstlige hjørne af Frankrig ligger Provence, der nok er den mest berømte region i Frankrig og den næstmest besøgte efter Frankrigs hovedstad Paris. Tager på du på Kør selv ferie til Provence, så kan du komme rundt og se hele regionen i bil med base fra din egen dejlige feriebolig i Provence.

Sørg for at planlægge kør selv ferien godt inden du tager afsted. Få bilen tjekket efter, så du ved den er i god stand. Planlæg din rute fra Danmark til Provence, og tjek reglerne for kørsel i Frankrig og i de lande, som du skal køre igennem på turen derned.

Hvad skal jeg se på en ferie i Provence?

Provence er en dejlig region at besøge, og har noget at byde på til alle besøgende. Solen skinner ofte over Provence, naturen er smuk og bjergene er imponerende. De små landsbyer er pittoreske, maden og vinen er fantastisk – og kommer du på det rigtige tidspunkt, så kan du også se de lilla og velduftende lavendelmarker, som mange forbinder med en kør selv ferie i Provence.

Provence er hjemsted for en del af De Franske Alper, og elsker du vandring kan det være, at du skal vælge en feriebolig i Provence, der er placeret i bjergene. Det nok mest kendte bjerg i Provence er, det skaldede bjerg, Mont Ventoux – som alle Tour de France seere kender.

Et besøg i Provence er naturligvis heller ikke komplet uden et besøg ved Den Franske Riviera, som byder på flotte strande og dejligt varmt middelhavsvand. Den største by ved rivieraen er storbyen Nice med den stemningsfylde gamle bydel, dejlige museer og den skønne havnepromenade.

Mange dejlige ferieboliger i Provence

Provence er et af Frankrigs mest populære turistmål og derfor er udvalget af ferieboliger også meget stort.

I søgemaskinen øverst på siden kan du blandt andet finde stemningsfyldte gamle stenhuse, nye moderne ferielejligheder, topmoderne luksustelte, og så kan du også bo på gamle slotte.

Bedøm rejsemål (4 bedømmelser)
3.5
Rejsetilbud