Paris skyline med Eiffeltårnet og Les Invalides' gyldne kuppel på en solrig dag.

Kør selv ferie til Frankrig

  • Vælg dato
  • Vælg dato

Nyd en kør selv ferie i Frankrig

Har du siddet og set Tour de France og beundret de flotte landskaber, som rytterne glider forbi? Og tænkt at det vil du også gerne se? Den oplevelse kan blive til virkelighed, hvis du vælger at tage på en kør selv ferie til Frankrig.

Kør selv ferier til Frankrig er populære blandt mange forskellige målgrupper, og på mange tidspunkter af året. Om sommeren lokker det dejlige vejr, de flotte landskaber og strandene ved Middelhavet – om vinteren lokker Alperne med deres gode muligheder for skiløb og foråret og efteråret er bedste tidspunkter til at besøge Paris.

Hvad kan jeg opleve på en kør selv ferie i Frankrig?

Over hele Frankring kan du opleve pittoriske landsbyer, der ser ud som om, at de er grebet ud af middelalderens Europa, og der ligger sikkert en lille dejlig landsby tæt på din feriebolig i Frankrig.

Majestætiske og imponerende bjerge eller rullende bakkker, lilla lavendelmarker eller gyldne solsikkemarker, som du kan beundre, når du kører rundt i landet.

Vinplanter i tusindvis, som producerer noget af verdens bedste vin i verden. Se vinrankerne om dagen og nyd den dejlige vin om aftenen.

Du kan også slappe af ved fantastiske strande og se store lystyachter og overdådig rigdom langs Den Franske Riviera. Slentre rundt i Paris – byernes by, og se Eiffeltårnet, Louvre og Disneyland.

Eller køre selv på skiferie i Frankrig og suse ned af nogle af verdens bedste skiløjper i alle sværhedsgrader.

Hvilke ferieboliger findes der i Frankrig?

Når du skal finde en feriebolig i Frankrig, som du kan bo i under det ophold, så finder der naturligvis mange forskellige feriehuse og ferielejligheder at vælger i mellem. Find din feriebolig i søgemaskinen på denne side.

Hvis du vil gøre din ferie i Frankrig til noget helt specielt, så kan du prøve at søge efter ”Særlige overnatningssteder” i søgemaskinen, og så vil du få helt specielle ferieboliger i Franking frem i din søgning.

Alt efter område i Frankring kan du komme til at bo på slotte, i husbåde, i gamle møller, i specielle telte og om vinteren endda i en iglo i Provence.

Vi ønsker dig god fornøjelse med din kør selv ferie til Frankrig.

Rejsemål i Frankrig

Bedøm rejsemål (6 bedømmelser)
3
Rejsetilbud