Vigtig information om Coronavirus

Seværdigheder Det Centrale Østrig

Seværdigheder Det Centrale Østrig

Esterházy slottet i Eisenstadt (Det Centrale Østrig)
Esterházy slottet i byen Eisenstadt er en imponerende oplevelse. Det var her, Haydn var hofkomponist i mange år, og slottet har en sal, der er opkaldt efter komponisten. Her kan man se, hvordan gulvet og søjlerne er lavet i træ på komponistens foranledning, da træ giver en bedre akustik i rummet. I den dejlige slotspark er der små søer, og ved en af disse finder man Leopoldine templet.
Graz klokkespil (Det Centrale Østrig)
Glockenspielplatz. Her skal man komme kl.11, 15 eller 18. Skodderne går fra et dobbeltvindue, og ud kommer et par iklædt nationaldragter. De er skåret i træ og danser rundt til lyden af tårnets klokker. De har danset i snart 100 år og er aldrig kommet et minut for sent.
Saint Ägidu Domkirken i Graz (Det Centrale Østrig)
Domkirche Saint Ägidu blev opført mellem 1438 og 1462 af kejser Friedrich den tredje. Stilen er sengotisk, og i kirkens indre ses flere renæssancegravmæler. Oprindeligt var kirken blot hofkirke og var placeret overfor kejserens borg.
Schlossberg bakken ved Graz (Det Centrale Østrig)
Schlossberg er en 473 meter høj grøn bakke, der rejser sig over Graz's unikke røde tage. Tidligere lå der et kloster på bakken, men nu er der kun ruiner tilbage. Fra toppen af bakken har man en fantastisk udsigt over byen.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Innsbruck
• Salzburg
• Wien
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.