Rejseguide til Baja Californien

- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
Baja California

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Man kan besøge Baja California hele året og nyde halvøens mange muligheder for vandsport. Men månederne fra oktober til maj er de bedste klimamæssigt. Resten af året kan det blive meget varmt og fugtigt i området. Men øens laguner, hvor man kan se hvaler, er tilgængelige alle årets måneder, og dykke- og snorkelmulighederne står også åbne hele året.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 04.00 i det sydlige Baja California. Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 03.00 i det nordlige Baja California.

Kultur og underholdning

I Mexicali, La Paz og andre større byer er der et udmærket udbud af koncerter og teater. I området omkring Mexicali er der desuden rigtig gode muligheder for at vandre. Ved Cabo San Lucas og San Jose del Cabo, som er de største turiststeder, kan man nyde nattelivet. De fleste strande kan desuden byde på fremragende muligheder for vandsport.

Overnatning / Hotel

Top
Der er udmærkede overnatningsmuligheder på Baja California. De større byer og de vigtigste feriesteder har masser af hoteller i alle prisklasser. Man kan også leje gæstehuse flere steder eller bo på en billig pension. Der er også mulighed for at campere. Bestil hotel i Baja Californien her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få en taxi i de større byer og ved feriestederne på Baja California. Der køres sjældent efter taxameter, så det er en god idé at aftale en pris med chaufføren, inden turen begynder.

Alternativ transport

Der er et udmærket busnet mellem byerne og feriestederne på Baja California. Desuden forbinder bil- og passagerfærger Baja California med det mexicanske fastland. Der kører også små minibusser, som man bruger som en slags fælles taxi. De kaldes for eksempel combis, collectivos eller peseros, og er ofte temmelig udraderede, men billige. Der er også indenrigslufthavne på Baja California.

Specielle forhold

Top
På den yderste spids af halvøen syd for la Paz kan man være heldig at se sæler.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.