Farverige strandhytter i træ står på en række med det australske flag malet på en af dem.

Rejser til Melbourne

Melbourne er hovedstaden i delstaten Victoria, og er den andenstørste by i Australien. Rejser til Melbourne har mange ting at byde på som for eksempel lækker mad og flotte omgivelser med natur. Til den næste storbyferie vil Melbourne være et godt rejsemål.
Bedøm rejsemål (30 bedømmelser)
4.3

Bygninger, shopping og kaffe

I centrum af Melbourne er der både gamle engelske bygninger og smukke nye bygninger. Der er også en smuk katedral, man kan besøge.

I gadebilledet ses også sporvogne, man nemt kan hoppe på, og komme et nyt sted hen i storbyen. Det er således næsten altid nemt at komme til det hotel, som du har booket på din rejse med fly og hotel til Melbourne.

I Melbournes gader finder man også mange butikker, kaffesteder og caféer. Gader, man blandt andet skal tage til, er Degraves Street, Collins Street og Little Bourke Street.

Kaffe er en stor del af kulturen i Melbourne, hvilket selvfølgelig skal prøves, når man er på pakkerejser til Melbourne. Der findes flere af exceptionelle kaffesteder, hvor man kan nyde en dejlig kop kaffe.

Markeder, drinks og kunst

Der er flere markeder rundt omkring i Melbourne, hvor man kan købe lokale varer. Det største åbne marked hedder Queen Victoria Market.

Har man brug for en forfriskning, kan man nyde en lækker og kølig drink på en af Melbournes mange rooftop barer. Man kan også med en drink i hånden nyde udsigten ud over byen eller solnedgangen. En populær bar er Naked in the Sky i Fitzroy.

For de kunstinteresserede er en tur til National Gallery of Victoria et must. Det er Australiens ældste galleri helt tilbage fra 1861. Der er mere end 70.000 værker samlet.

Vejret i Melbourne

Årstiderne i Australien er omvendt i forhold til Danmark. Det vil sige, at når vi har sommer i Danmark, har de vinter i Australien og omvendt.

Temperaturerne i Melbourne er altså varmest i månederne oktober til april, hvor gennemsnitstemperaturerne er cirka 20 til 26 grader.

Rejser til Melbourne

Få danskere tager på rejser til Melbourne udelukkende for at besøge byen. Langt de fleste besøger byen på en rundrejse i Australien. Men er dy på en rundrejse i Australien, så er det også en god idé at inkludere Melbourne i din rejseplan – fordi der er så meget at se.

De resterende månederne er gennemsnitstemperaturen mellem 14 og 17 grader.

Charterrejser til rejsemål i Australien

Inspiration til rejsen