Seværdigheder Vientiane

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r - Fra 5.749,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Vientiane

Patuxai (Anousavary) Sejrs monumentet (Vientiane)
Patuxai ligger i den nordlige ende af Xang avenue, og monumentet ligner i høj grad den kendte Triumfbue fra Paris. Patuxai er bygget i midten af 1950erne, og ligger kun en kilometer fra præsidentpaladset. Om dagen kan man komme op i Patuxai, hvorfra der er en fremragende udsigt over hele byen.
That Luang paladset (Vientiane)
That Luang paladset ligger 3 kilometer nord for centrum og er blandt de vigtigste religiøse bygninger i hele Laos. That Luang blev bygget i 1566 af Kong Setthatirat og restaureret i 1935. Det siges, at That Luang ligesom mange andre buddhistiske monumenter er bygget ovenpå et ældgammelt khmerområde.
Wat Sisaket templet (Vientiane)
Dette tempel er det ældste overlevende i Vientiane. Det blev bygget i 1818 af Kong Anouvong. Templet er fascinerende i sig selv, men indholdet gør det ikke mindre imponerende. Templet indeholder over 6.800 Buddhastatuer og billeder.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket anvender cookies til statistik, genkendelse og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies. Læs mere. OK