COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Valletta

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 481,- Fra 209,- Fra 1.646,-
Charter (fly+hotel) Fra 1.785,- Fra 1.195,- Fra 4.970,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Valletta
Indbyggere
7146 (1997)
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Valletta.

Bedste rejsetid

Top
Valletta kan besøges året rundt, men vil man undgå regn, bør man rejse mellem marts og oktober.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
I Maltas hovedstad er der rig mulighed for at opleve kultur og underholdning på nært hold. Museer, kirker og parker i hobetal venter på at blive besøgt af eventyrlystne turister, der ønsker at mærke historiens vingesus på egen krop. Er man til shopping, er det oplagt at besøge et af Vallettas daglige markeder på Merchants Street. Maltas største åbne marked, Valletta-markedet, er åbent søndag.

Overnatning / Hotel

Top
Valletta har et bredt udvalg af hoteller og gæstehuse i forskellige standarder. Maltas turistinformation har en hotelguide på internettet, hvor man kan søge på lige præcis det hotel og den standard, man ønsker. Bestil hotel i Valletta her

Lokal transport

Top

Taxi

Ligesom på resten af Malta kan man i Valletta hyre en af de hvide taxier med røde nummerplader. Husk at aftale en pris inden turen begynder, hvis ikke chaufføren slår taxameteret til.

Alternativ transport

Valletta er noget af et trafikknudepunkt. De fleste buslinier har endestation ved byporten, og det betyder, at man praktisk talt kan komme rundt på hele Malta fra Valletta. Der findes også færgeforbindelser fra Valletta til både Sliema og Gozo. Desuden er det muligt at hyre en af de gondollignende taxibåde i Vallettas havneområde.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.