Vigtig information om Coronavirus

Rejseguide til Tyrkiets Sortehavskyst

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 2.368,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Sommeren kan blive meget varm ved Sortehavskysten, men klimaet er lidt friskere end i syden, så man kan godt besøge området om sommeren. Forår er et dejligt tidspunkt, hvis man vil opleve landskabet trække i sine smukkeste farver.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 ved Sortehavskysten.

Kultur og underholdning

Der er mange spændende byer langs Sortehavskysten, som byder på smukke moskéer og kirker. Vil man have livligt natteliv er Akcakoca, Inkum og Guzelyali gode steder. I Istanbul kan man få kultur af enhver slags. Her er teater- og musiktilbuddene uendelige. Vil man gerne prøve river-rafting er der mulighed for det flere steder langs kysten.

Overnatning / Hotel

Top
Det er nemt at finde hoteller i alle prisklasser langs Sortehavskysten. Desuden er området ideelt for campister. Der er rimelig gode campingpladser, og man får dejlige strande og smukke vandremuligheder på samme tid. Bestil hotel i Tyrkiets Sortehavskyst her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er ikke svært at få en taxi i byerne ved Sortehavskysten. De er billige, men kører ikke altid efter taxameteret.

Alternativ transport

Der er gode busforbindelser mellem byerne ved Sortehavskysten, og busserne er billige, men også tit ukomfortable. Man kan også tage en dolmus, som er en kollektiv taxi, der kører en bestemt rute.

Specielle forhold

Top
Sortehavskysten er den mest regnfulde region i Tyrkiet. Læg derfor mærke til de mange steder, hvor der dyrkes blandt andet te, tobak og hasselnødder.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.