Vigtig information om Coronavirus

Rejseguide til Tyrkiets østlige Middelhavskyst

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 783,- Fra 1.207,- Fra 1.367,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Sommermånederne er ulideligt varme ved den østlige Middelhavskyst. Til gengæld er der dejligt forår og efterår, hvor området har et dejligt mildt klima. Også om vinteren er vejret ofte godt nok til, at man kan solbade i området.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 ved Middelhavskysten.

Kultur og underholdning

Der er flere kulturelle seværdigheder i form af moskéer og museer langs den østlige Middelhavskyst. Samtidig kan man dyrke vandsport ved de dejlige strande. I Adana, som er Tyrkiets fjerdestørste by, kan man jævnligt opleve teater, dans og musik.

Overnatning / Hotel

Top
Det er nemt at finde overnatning i både større og mindre byer langs den østlige Middelhavskyst. Der er en række hoteller i alle klasser. Der er også muligheder for at campere og indkvartering privat. Campingfaciliteterne er dog sjældent i top. Bestil hotel i Tyrkiets østlige Middelhavskyst her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få en taxi ved den østlige Middelhavskyst i både større og mindre byer. Det er billigt, men der køres ikke altid efter taxameteret.

Alternativ transport

Der går busser til den mindste flække ved den østlige Middelhavskyst. De er ofte ukomfortable, men billige. Man kan også tage en dolmus, som er en kollektiv taxa, der kører bestemte ruter.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.