Vigtig information om Coronavirus

Rejseguide til Tyrkiets vestkyst

Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 1.996,- Fra 2.146,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Solen er meget skrap om sommeren ved Den Ægæiske Kyst, og månederne juni, juli og august kan være ulidelig varme. Foråret og efteråret er dejlige tidspunkter for et besøg ved Den Ægæiske Kyst. Her er klimaet dejlig mildt og tilpas til både solbadning og historiske og kulturelle udflugter. Også i vintermånederne er klimaet dejligt

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 ved Den Ægæiske Kyst.

Kultur og underholdning

Der er masser af kulturelle seværdigheder ved Den Ægæiske Kyst. Man kan for eksempel besøge ruinerne i Bergama og den historiske by Ephesus. Eller man kan tage til Homers fødeby Izmir. I midten af januar er der kamel-væddeløb i landsbyen Selcuk syd for Izmir. Desuden kan man jævnligt opleve teater, dans og musik i Izmir.

Overnatning / Hotel

Top
Det er ikke svært at finde hoteller ved Den Ægæiske Kyst, og både de, der er til luksus, og de mere beskedne kan blive tilfredsstillet. Campingpladser finder man også en del af, men mange af dem har halvdårlige faciliteter. Prøv også privat indkvartering. Bestil hotel i Tyrkiets vestkyst her

Lokal transport

Top

Taxi

Man kan få taxier i alle store og mellemstore byer ved Den Ægæiske Kyst. Ikke alle kører efter taxameter, men som regel er det billigt.

Alternativ transport

Der går busser til hver en flække ved Den Ægæiske Kyst. Prøv også en dolmus, som er en slags taxi, der kører bestemte ruter.

Specielle forhold

Top
Læg især mærke til landskabet ved Den Ægæiske Kyst. Det er noget af det smukkeste Tyrkiet kan byde på med det krystalklare vand, de imponerende bjerge og de hyggelig olivenlunde.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.