COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Sofia

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 920,- Fra 1.140,- -
Charter (fly+hotel) Fra 2.665,- Fra 1.365,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Sofia

Aleksandár Nevski-katedral (Sofia)
- Sofias strålende vartegn Aleksandâr Nevski-katedralen står med sine overdådigt forgyldte kupler som Sofias vartegn. Kirken er opkaldt efter en russisk general og er den største af sin art på Balkan. Det vældige bygningsværk stod færdigt i midten af 1920'erne og tager sig lige fantastisk ud både inde- og udefra.
Dimitrov-mausoleet (Sofia)
- et levn fra fortiden Dimitrov-mausoleet blev opført på seks dage og seks nætter lige efter landets tidligere partileder Georgi Dimitrovs død i 1949.Mausoleet rummede indtil 1989 Dimitrovs balsamerede lig, og selvom mausoleet i dag ligger ubrugt hen, vil et besøg her være en oplevelse for den historieinteresserede turist.
Sofias eget kulturpalads (Sofia)
Sofias enorme kulturpalads blev bygget under kommunismen og var et forsøg på at skabe et sted, hvor byens indbyggere kunne mødes og dyrke kulturen. Og til forskel fra så mange andre af kommunismens frembringelser må man sige, at dette er lykkedes. Det enorme palads rummer caféer, boghandler, bingohaller og meget andet.

Område og byseværdigheder

By: 
• Plovdiv
• Sofia
• Varna
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.