COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Sian

- Vælg område -

Fakta

Top
Lokalt navn
Xian
Indbyggere
5.200.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 19.00 i Xian.

Bedste rejsetid

Top
Det bedste tidspunkt at besøge Xian på er i foråret fra januar til april, hvor vejret er mest velegnet til sightseeing. Om vinteren er det trist og koldt og om sommeren varmt og regnfuldt.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Xian er et slaraffenland for historisk interesserede. Byen byder ikke på det store underholdningsprogram, men historiske seværdigheder er der nok af i byen. Byens mest livlige område finder man omkring Den Store Moské. Om aftenen er der dog et mylder af mennesker og masser af liv i byen.

Overnatning / Hotel

Top
De store hoteller i byen er veludrustede og har ofte rigtig gode restauranter. Vil man være lidt mere "kinesisk" kan man overnatte på et af de mere beskedne hoteller og spise ved et af de mange gadekøkkener. Bestil hotel i Sian her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxier er på ingen måde en mangelvare i Xian. Det vrimler med taxier i gaderne, og det er bare at række armen ud. Hvad, der derimod er en mangelvare, er engelsktalende chauffører, så sørg altid for at have destinationen skrevet ned på kinesisk.

Alternativ transport

Bybussernes net er udmærket, men ikke til at finde rundt i, hvis ikke man er kineser. Al skiltning og annoncering er på kinesisk.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.