COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Rajahstan

Fakta

Top
Lokalt navn
Rajasthan
Indbyggere
49.700.00

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Det bedste tidspunkt at besøge området på er fra midten af oktober til midten af marts.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 15.30 i Rajasthan. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 16.30 i Rajasthan.

Kultur og underholdning

Der er en del festivaler i Rajasthan, et par af de vigtigste er: Marwar Festival, der bliver afholdt i oktober i byen Jodhpur, Teej Fair i august og Elephant Festival i marts, begge bliver afholdt i Jaipur.

Overnatning / Hotel

Top
I byerne i Rajasthan er der mange overnatningsmuligheder. Der er billige vandrehjem og gæstehuse, der er mellemklasse hoteller og dyrere, mere komfortable hoteller. Der kommer rigtig mange turister i området, så vil man bo et bestemt sted, er det en god ide at booke i forvejen. Bestil hotel i Rajahstan her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier i alle byerne i området, de kan hyres på gaden eller bestilles ved et hotel. Det er en god ide at aftale prisen på turen, inden den begynder.

Alternativ transport

Der kører busser mellem byerne i området, bussystemet er ret godt udviklet, og priserne er billige. Der kører også tog i store dele af området, jernbanen er dog ved at blive sat i stand, og derfor kan nogle områder være ude af drift.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.