COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Presse

PRESSEMEDDELELSE - 5 Okt 2018

Rekordlavt niveau for interkontinentale flypriser fra København

Det seneste pristjek fra Dansk Flyprisindex, som udgives af prissammenligningssiden Travelmarket.dk, viser den laveste gennemsnitspris for 10 interkontinentale destinationer med afrejse fra København.

Pristjekket er foretaget med flyrejser med afrejse i uge 44, og hele fem af de 10 interkontinentale destinationer i pristjekket er fundet til den laveste pris nogensinde i uge 44. Det drejer sig om Bangkok (kr. 2.753 t/r), Dubai (kr. 1.856 t/r), Johannesburg (kr. 3.414 t/r), New York (kr. 1.818 t/r) og Sydney (kr. 5.260 t/r).

Samlet set er prisniveauet for interkontinentale flyrejser fra København det laveste målt nogensinde i Flyprisindeksets historie - på tværs af alle årets uger.


Klik på matrix for at få se stor udgave.

Sydney billigst nogensinde
Flypriserne til Australien fra København er ikke alene de billigste nogensinde. Det er også de billigste nogensinde målt i Dansk Flyprisindex´ historie. Og dette er ikke bare gældende for afrejse fra København men også med afrejse fra Billund og Aalborg. En flybillet t/r til Sydney er fundet til følgende priser i pristjekket: Fra Aalborg kr. 5.399, fra Billund kr. 5.468 og fra København kr. 5.270.

Benhård konkurrence giver billige flybilletter
Ole Stouby, der er direktør i Travelmarket A/S, som står bag Dansk Flyprisindex, forventer at priserne vil fortsætte med at falde. "Jeg forventer, at prisfaldet på interkontinentale flyvninger vil fortsætte. Godt nok er olieprisen i et højere niveau end tidligere, men konkurrencen blandt flyselskaberne er meget hård til de mest populære destinationer, og der bliver kontinuerligt sat nye afgange og større flymaskiner ind på ruterne. Derfor vil forbrugerne nyde godt af de lave flypriser, så længe der er overkapacitet i markedet" konkluderer direktør Ole Stouby.

Se priserne i det seneste Flyprisindex
Følg prisudviklingen i interaktivt diagram

Om Dansk Flyprisindex
Dansk Flyprisindex udgives hver fjerde uge af prissammenligningssiden travelmarket.dk og er baseret på en oversigt over de billigste flybilletter t/r til de ti mest populære europæiske og oversøiske destinationer.

Følgende destinationer indgår i Dansk Flyprisindex: Europa: Amsterdam, Barcelona, Berlin, London, Oslo, Paris, Prag, Rom, Stockholm, Wien.

Interkontinentalt: Bangkok, Beijing, Dubai, Johannesburg, Los Angeles, Mexico City, New York, Rio de Janeiro, Sydney, Tokyo.

Kontakt

Pressemeddelelser

Få alle vores pressemeddelelser på e-mail.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.