Presse

PRESSEMEDDELELSE - 27 Jun 2019

Pristjek: Dansk sommervarme banker priserne på afbudsrejser i bund

Ovenpå sidste års rekordvarme sommer og rekordbillige priser på afbudsrejser var det forventet, at rejserne ville være noget dyrere i år, men lige nu er der meget billige afbudsrejser i markedet.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 21 Dec 2018

2018 bød på rekordbillige flybilletter

lypriserne i 2018 blev de laveste nogensinde. Det viser en undersøgelse foretaget af Dansk Flyprisindex, der er ejet af prissammenligningssiden Travelmarket.dk. Priserne på flybilletter er i de seneste syv år kun gået én vej - nedad. Siden 2012 er gennemsnitspriserne på flypriser faldet med op til 30%. Rejseekspert forudser, at priserne vil falde yderligere i 2019.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 5 Okt 2018

Rekordlavt niveau for interkontinentale flypriser fra København

Det seneste pristjek fra Dansk Flyprisindex, som udgives af prissammenligningssiden Travelmarket.dk, viser den laveste gennemsnitspris for 10 interkontinentale destinationer med afrejse fra København.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 20 Jun 2018

Pristjek: Historisk billige afbudsrejser i de kommende uger

Selvom om temperaturen er faldet, og de sædvanlige sommerregnbyger er begyndt at bevæge sig ind over Danmark, så er rejserne sydpå i de kommende uger de billigste nogensinde.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 22 Mar 2018

Billund truer København som Danmarks billigste lufthavn

Billund Lufthavn lægger nu pres på Københavns Lufthavn, når der skal flyves interkontinentalt. Nyt pristjek fra Dansk Flyprisindex viser, at Billund Lufthavn er det billigste valg på 6 ud af 10 rejsemål.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 28 Feb 2018

Fleksibilitet kan sikre billige flybilletter i påskeferien

Selvom der er rift om de billige flybilletter i påskeferien, er det stadig muligt at komme billigst afsted. Det viser et pristjek foretaget af prissammenligningssiden Travelmarket.dk.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 27 Dec 2017

Laveste flypriser til USA nogensinde

Der er god grund til at glæde dig, hvis du overvejer at rejse til USA. Priserne i 2017 var de laveste nogensinde, og i 2018 er der udsigt til flypriser på under 2.000 kr. t/r. Samtidig er dollaren på det laveste niveau i tre år, så det er attraktivt at rejse til USA lige nu.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 15 Dec 2017

Ekspertjury har kåret Danmarks bedste rejseblog

For andet år i træk står prissammenligningstjenesten travelmarket.dk bag kåringen af Danmarks bedste rejseblog. I år stod en ekspertjury bag kåringen af den bedste rejseblog.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 10 Okt 2017

Billigste interkontinentale flybilletter nogensinde

Et nyt pristjek fra prissammenligningssiden Travelmarket.dk, som udgiver Dansk Flyprisindex, viser, at gennemsnitspriserne på interkontinentale flybilletter er de laveste nogensinde.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 22 Jun 2017

Prisfald på afbudsrejser

Lige nu er det muligt at komme sydpå i en uge med fly og hotel til bare 1.248 kr. i den absolutte højsæson, når skolernes sommerferie er begyndt. Det viser et pristjek fra prissammenligningssiden travelmarket.dk, som sammenligner de billigste afbudsrejser fra alle charterselskaberne.
Læs mere
1 -  10    187

Kontakt

Pressemeddelelser

Få alle vores pressemeddelelser på e-mail.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket anvender cookies til statistik, genkendelse og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies. Læs mere. OK