Presse

PRESSEMEDDELELSE - 18 Aug 2021

Billigste europæiske flybilletter nogensinde

Priser på flybilletter fra Billund og København til europæiske lufthavne har aldrig været billigere. Det viser et pristjek fra Dansk Flyprisindex, som prissammenligningssiden travelmarket.dk står bag.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 20 Jul 2021

Priserne på flybilletter rasler ned

Covid-19 presser stadig priserne på flybilletter. Et nyt pristjek viser, at flypriserne i sensommeren er i det laveste niveau nogensinde. Ekspert forventer at der resten af året fortsat vil være rekordlave flypriser til forbrugerne.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 24 Jun 2021

Rekordbillige afbudsrejser sydpå

Det er lige nu muligt at finde meget billige afbudsrejser i de første uger af skolernes sommerferie. En uges rejse til Grækenland fås fra kr. 1.195 for hotel inkl. hotel.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 22 Apr 2021

Rekordbillige flybilletter i sommerferien

Har man lyst til en ferie i Europa i juli måned, er der lige nu rigtig god mulighed for at finde rekordbillige flybilletter. Det viser et pristjek fra Dansk Flyprisindeks som udgives af prissammenligningssiden travelmarket.dk.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 2 Okt 2020

Covid-19 presser priserne på flybilletter

De hårde tider for flyselskaberne har ikke resulteret i prisstigninger på flybilletter. Nyt pristjek viser, at flypriserne i efteråret er i et af de laveste niveauer nogensinde.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 5 Jun 2020

Rekordbillige flybilletter til Island i sommerferien

Er sommerferien sydpå blevet aflyst? Så er det måske en ide at kigge mod nord i stedet. Flybilletter til Island er nemlig meget billige i juli, og Island er et af de få lande, som Udenrigsministeriet IKKE fraråder rejser til.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 15 Maj 2020

Pressemeddelelse: Flybilletter er fortsat billige

Flere eksperter har udtalt at flybilletterne i fremtiden vil stige 50-100%, men det er bestemt ikke slået igennem på flypriserne endnu. Det viser et dugfriskt pristjek fra Dansk Flyprisindex, som udgives af prissammenligningssiden travelmarket.dk.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 6 Jan 2020

Disse flypriser faldt mest i 2010'erne

Lavprisflyselskabernes indtog og benhård konkurrence revolutionerede flymarkedet i 10'erne. Stort set alle flypriser faldt. Flypriser til USA med over 40%, flypriser til Asien med 35% og på én europæisk strækning er prisen på en flybillet faldet med hele 88%.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 27 Dec 2019

2019 bød på rekordbillige flybilletter

2019 bød på rekordbillige flybilletter
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 27 Nov 2019

Her ville danskerne hen i 2019

Klassiske storbyer, kendte solferiedestinationer samt fjerne rejsemål i USA og Thailand er blandt de rejsemål, som danskerne søger mest på. Og der er godt nyt til danskerne, for flybilletter til mange af danskernes favoritrejsemål er meget billige.
Læs mere
1 -  10    199

Kontakt

Pressemeddelelser

Få alle vores pressemeddelelser på e-mail.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.