Presse

PRESSEMEDDELELSE - 2 Okt 2020

Covid-19 presser priserne på flybilletter

De hårde tider for flyselskaberne har ikke resulteret i prisstigninger på flybilletter. Nyt pristjek viser, at flypriserne i efteråret er i et af de laveste niveauer nogensinde.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 5 Jun 2020

Rekordbillige flybilletter til Island i sommerferien

Er sommerferien sydpå blevet aflyst? Så er det måske en ide at kigge mod nord i stedet. Flybilletter til Island er nemlig meget billige i juli, og Island er et af de få lande, som Udenrigsministeriet IKKE fraråder rejser til.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 15 Maj 2020

Pressemeddelelse: Flybilletter er fortsat billige

Flere eksperter har udtalt at flybilletterne i fremtiden vil stige 50-100%, men det er bestemt ikke slået igennem på flypriserne endnu. Det viser et dugfriskt pristjek fra Dansk Flyprisindex, som udgives af prissammenligningssiden travelmarket.dk.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 6 Jan 2020

Disse flypriser faldt mest i 2010'erne

Lavprisflyselskabernes indtog og benhård konkurrence revolutionerede flymarkedet i 10'erne. Stort set alle flypriser faldt. Flypriser til USA med over 40%, flypriser til Asien med 35% og på én europæisk strækning er prisen på en flybillet faldet med hele 88%.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 27 Dec 2019

2019 bød på rekordbillige flybilletter

2019 bød på rekordbillige flybilletter
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 27 Nov 2019

Her ville danskerne hen i 2019

Klassiske storbyer, kendte solferiedestinationer samt fjerne rejsemål i USA og Thailand er blandt de rejsemål, som danskerne søger mest på. Og der er godt nyt til danskerne, for flybilletter til mange af danskernes favoritrejsemål er meget billige.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 1 Nov 2019

Flypriser til fjerne rejsemål er rekordlave

Priserne på flybilletter til de fjerne og eksotiske rejsemål har aldrig været billigere i uge 48.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 12 Aug 2019

Priser på flybilletter fortsætter med at falde

Danske flyrejsende kan fortsætte med at glæde sig over billige flyrejser. Nyt pristjek viser rekordbillige flypriser på 15 ruter med afrejse i uge 36 fra København og Billund.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 27 Jun 2019

Pristjek: Dansk sommervarme banker priserne på afbudsrejser i bund

Ovenpå sidste års rekordvarme sommer og rekordbillige priser på afbudsrejser var det forventet, at rejserne ville være noget dyrere i år, men lige nu er der meget billige afbudsrejser i markedet.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 21 Dec 2018

2018 bød på rekordbillige flybilletter

lypriserne i 2018 blev de laveste nogensinde. Det viser en undersøgelse foretaget af Dansk Flyprisindex, der er ejet af prissammenligningssiden Travelmarket.dk. Priserne på flybilletter er i de seneste syv år kun gået én vej - nedad. Siden 2012 er gennemsnitspriserne på flypriser faldet med op til 30%. Rejseekspert forudser, at priserne vil falde yderligere i 2019.
Læs mere
1 -  10    195

Kontakt

Pressemeddelelser

Få alle vores pressemeddelelser på e-mail.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.