Presse

PRESSEMEDDELELSE - 1 Apr 2024

Udvalgte presseomtaler

Travelmarket er ofte nævnt i danske medier, hvor vores administrerende direktør Ole Stouby ofte udtaler sig som ekspert på rejsebranchen og flybranchen.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 2 Mar 2023

Fortsat meget billige flybilletter

Gennemsnitsprisen på flybilletter fra København til 10 europæiske storbyer i uge 12 er bare kr. 506 t/r. Det er lavere end priser før Corona-pandemien ramte, hvor den i 2019 var nede i kr. 552. Det viser et pristjek fra Dansk Flyprisindex, som udgives af prissammenligningssiden Travelmarket.dk, som hver måned siden 2009 har tjekket flypriser til 20 populære europæiske og oversøiske destinationer.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 6 Dec 2022

Her søgte danskerne flyrejser til i 2022

Efter corona-pandemiens mange nedlukninger begyndte danskere igen at rejse i 2022. Men hvor ønskede de at flyve hen? Og gik flyrejserne andre steder hen end før pandemien?
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 11 Aug 2022

Fortsat billige flybilletter til danskerne

I en tid hvor inflationen er på himmelflugt er godt nyt til de danskere, der vil flyve på storbyferie i Europa. Flybilletter er nemlig fortsat meget billige.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 14 Jul 2022

Flybilletter tilbage i rekordlavt niveau

Der er godt nyt til de danskere, som vil på storbyferie i Europa i august. Efter en højsæson med rekordhøje flypriser i juli, falder flypriserne igen i august til et rekordlavt niveau. Til gengæld er der dårligt nyt, til de som skal rejse langt, for priserne på interkontinentale flybilletter er højere end nogensinde.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 23 Jun 2022

På trods af inflationen er prisen på afbudsrejser i bund

Den absolutte højsæson for rejser starter i den kommende weekend, og her er der godt nyt til de mange danskere, som er presset af prisstigninger på benzin, el, gas og fødevarer. Det er nemlig muligt at finde billige afbudsrejser i første uge af skolernes sommerferie.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 26 Apr 2022

Stadig rekordbillige flypriser i maj

Skal du på storbyferie i Europa i maj. så er flybilletterne stadig rekordbillige. Det viser et pristjek foretaget af Dansk Flyprisindex, som udgives af prissammenligningssiden travelmarket.dk.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 4 Feb 2022

Nu er bunden nået - de billigste flybilletter nogensinde

Flypriser til Europæiske rejsemål i uge 8 er betydeligt billigere end nogensinde før. Det viser et pristjek fra Dansk Flyprisindex, som udgives af prissammenligningssiden travelmarket.dk. Nu er bunden nået udtaler rejseekspert.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 27 Jan 2022

Rekordlave flypriser - i skolernes vinterferie!

Corona har presset flypriserne helt i bund, også i den populære rejseuge 7, som er skolernes vinterferie. Fra København har flybilletterne i uge 7 aldrig været billigere. Det viser et pristjek fra prissammenligningssiden travelmarket.dk.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 1 Jan 2022

Pressemeddelelse: 2022 starter med rekordbillige flypriser

Priserne på flybilletter til europæiske rejsemål i uge 4 2022 er de laveste nogensinde, viser et pristjek foretaget af Dansk Flyprisindex der udgives af prissammenligningssiden travelmarket.dk. Ekspert forventer en vinter med mange billige flyrejser til forbrugerne.
Læs mere
1 -  10    209

Kontakt

Pressemeddelelser

Hvis du ønsker at modtage pressemeddelelser fra os, så skriv en e-mail til info@travelmarket.com.

Så sætter vi dig på listen.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.