Presse

PRESSEMEDDELELSE - 26 Apr 2022

Stadig rekordbillige flypriser i maj

Skal du på storbyferie i Europa i maj. så er flybilletterne stadig rekordbillige. Det viser et pristjek foretaget af Dansk Flyprisindex, som udgives af prissammenligningssiden travelmarket.dk.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 4 Feb 2022

Nu er bunden nået - de billigste flybilletter nogensinde

Flypriser til Europæiske rejsemål i uge 8 er betydeligt billigere end nogensinde før. Det viser et pristjek fra Dansk Flyprisindex, som udgives af prissammenligningssiden travelmarket.dk. Nu er bunden nået udtaler rejseekspert.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 27 Jan 2022

Rekordlave flypriser - i skolernes vinterferie!

Corona har presset flypriserne helt i bund, også i den populære rejseuge 7, som er skolernes vinterferie. Fra København har flybilletterne i uge 7 aldrig været billigere. Det viser et pristjek fra prissammenligningssiden travelmarket.dk.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 1 Jan 2022

Pressemeddelelse: 2022 starter med rekordbillige flypriser

Priserne på flybilletter til europæiske rejsemål i uge 4 2022 er de laveste nogensinde, viser et pristjek foretaget af Dansk Flyprisindex der udgives af prissammenligningssiden travelmarket.dk. Ekspert forventer en vinter med mange billige flyrejser til forbrugerne.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 18 Aug 2021

Billigste europæiske flybilletter nogensinde

Priser på flybilletter fra Billund og København til europæiske lufthavne har aldrig været billigere. Det viser et pristjek fra Dansk Flyprisindex, som prissammenligningssiden travelmarket.dk står bag.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 20 Jul 2021

Priserne på flybilletter rasler ned

Covid-19 presser stadig priserne på flybilletter. Et nyt pristjek viser, at flypriserne i sensommeren er i det laveste niveau nogensinde. Ekspert forventer at der resten af året fortsat vil være rekordlave flypriser til forbrugerne.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 24 Jun 2021

Rekordbillige afbudsrejser sydpå

Det er lige nu muligt at finde meget billige afbudsrejser i de første uger af skolernes sommerferie. En uges rejse til Grækenland fås fra kr. 1.195 for hotel inkl. hotel.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 22 Apr 2021

Rekordbillige flybilletter i sommerferien

Har man lyst til en ferie i Europa i juli måned, er der lige nu rigtig god mulighed for at finde rekordbillige flybilletter. Det viser et pristjek fra Dansk Flyprisindeks som udgives af prissammenligningssiden travelmarket.dk.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 2 Okt 2020

Covid-19 presser priserne på flybilletter

De hårde tider for flyselskaberne har ikke resulteret i prisstigninger på flybilletter. Nyt pristjek viser, at flypriserne i efteråret er i et af de laveste niveauer nogensinde.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 5 Jun 2020

Rekordbillige flybilletter til Island i sommerferien

Er sommerferien sydpå blevet aflyst? Så er det måske en ide at kigge mod nord i stedet. Flybilletter til Island er nemlig meget billige i juli, og Island er et af de få lande, som Udenrigsministeriet IKKE fraråder rejser til.
Læs mere
1 -  10    204
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.