Alle pressemeddelelser

Presseforside » Pressemeddelelser
PRESSEMEDDELELSE - 10 Okt 2017

Billigste interkontinentale flybilletter nogensinde

Et nyt pristjek fra prissammenligningssiden Travelmarket.dk, som udgiver Dansk Flyprisindex, viser, at gennemsnitspriserne på interkontinentale flybilletter er de laveste nogensinde.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 22 Jun 2017

Prisfald på afbudsrejser

Lige nu er det muligt at komme sydpå i en uge med fly og hotel til bare 1.248 kr. i den absolutte højsæson, når skolernes sommerferie er begyndt. Det viser et pristjek fra prissammenligningssiden travelmarket.dk, som sammenligner de billigste afbudsrejser fra alle charterselskaberne.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 20 Jun 2017

Fortsat meget billige afbudsrejser i skoleferien

Har du endnu ikke fået købt ferierejsen sydpå? Så er der godt nyt, for det er fortsat muligt at komme billigt afsted til sydens sol. Det viser et pristjek foretaget af prissammenligningssiden travelmarket.dk, og det gælder med afrejse i både uge 26 og 27.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 23 Maj 2017

Thailand t/r for 3.000,-

Flybilletter til Thailand tur/retur er nede i et rekordbilligt niveau på kr. 3.000 fra både Jylland og Sjælland, og ifølge en luftfartsekspert er det endda sandsynligt, at de bliver endnu billigere.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 30 Mar 2017

Det er nu billigere at flyve langt fra Billund end Hamborg

Der er rekordbillige flybilletter fra Billund lufthavn til både øst og vest. Prisen på flybilletter til New York og Bangkok fra Billund Lufthavn er i det laveste niveau nogensinde, og Billund Lufthavn er nu billigere end Hamborg, når rejsen gælder de interkontinentale destinationer. Det viser et pristjek fra Dansk Flyprisindex, som udgives af prissammenligningssiden travelmarket.dk.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 10 Mar 2017

Danskerne vil rejse for skattepengene

Op mod 3 ud af 4 danskere forventes i år at få penge tilbage i skat, og prissammenligningssiden Travelmarket har spurgt brugerne, hvad de vil bruge pengene på, hvis de får penge tilbage i skat. Her er tendensen ganske klar, og det er godt nyt for rejsebranchen. For blandt de rejsende vil langt de fleste bruge alle eller nogle af deres skattepenge på rejser og ferie.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 23 Feb 2017

Flyv fra hele Danmark til Kina for under kr. 3.000

Ifølge det seneste pristjek fra Dansk Flyprisindex er flypriserne til Kina placeret i et rekordlavt niveau. Uanset om du flyver fra Aalborg, Billund eller København, kan du komme til Kina for under kr. 3.000.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 12 Jan 2017

2016 bød på rekordbillige flybilletter

Flypriserne i 2016 blev de laveste nogensinde, viser en undersøgelse foretaget af sammenligningssiden travelmarket.dk. Priserne er i de seneste fem år kun gået en vej - nedad, og noget tyder på, at det også her i 2017 bliver en fest for forbrugerne, uanset om man vil rejse til europæiske eller oversøiske destinationer.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 8 Sep 2016

Rekordlave interkontinentale flypriser fra Billund og København

Det seneste pristjek fra Dansk Flyprisindex, som udgives af rejsesøgemaskinen travelmarket.dk, viser de laveste flypriser til 9 ud af 10 interkontinentale destinationer fra både Billund og København.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 11 Aug 2016

Flypriserne er fortsat i frit fald

Den intensive priskrig i luften fortsætter, og flyselskaberne konkurrerer hårdere end nogensinde om kunderne.
Læs mere
1 -  10    179

Kontakt

Pressemeddelelser

Få alle vores pressemeddelelser på e-mail.
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK