Presse

PRESSEMEDDELELSE - 8 Sep 2016

Rekordlave interkontinentale flypriser fra Billund og København

Det seneste pristjek fra Dansk Flyprisindex, som udgives af rejsesøgemaskinen travelmarket.dk, viser de laveste flypriser til 9 ud af 10 interkontinentale destinationer fra både Billund og København.

Dansk Flyprisindex nr. 97 - uge 40/2016

Pristjekket tager udgangspunkt i uge 40, og der ses et prisfald på næste alle destinationer. Flere asiatiske destinationer har endda nået et rekordlavt niveau. Blandt andet flybilletter fra København til Beijing til 2.486 kr. t/r og fra Billund til Dubai til 2.126 kr. t/r eller til Tokyo til 3.576 kr. t/r.


Der er tale om et markant prisfald i forhold til 2009, hvor Dansk Flyprisindex foretog sine første målinger i forlængelse af finanskrisen. Faktisk har gennemsnitspriserne i uge 40 2016 aldrig været i et lavere niveau i de seneste 8 år, og alene i forhold til sidste år udgør prisfaldet hele 33 %..


”Aldrig har danskerne kunnet flyve så billigt til de interkontinentale destinationer som i 2016. Det skyldes den hårde konkurrence mellem flyselskaberne, og intet tyder på at det stopper. Blandt andet har flyselskabet Norwegian lige meldt ud, at de nu starter den 9. langrute ud af Københavns Lufthavn – nemlig til San Francisco” - udtaler direktør Ole Stouby fra rejsesøgemaskinen travelmarket.dkNote: Prisudviklingen gælder for uge 40 for flyvninger t/r fra Billund og København til de interkontinentale destinationer.

”Jeg forventer, at prisfaldet fortsætter resten af 2016, hvor vi vil se endnu billigere flypriser på især de interkontinentale flyruter. Konkurrencen er ekstremt hård mellem de store flyselskaber til mange af de mest populære destinationer. Så længe der er overkapacitet i markedet, vil forbrugerne nyde godt af de lave flypriser,” fortsætter direktør Ole Stouby fra rejsesøgemaskinen travelmarket.dk

Tjek altid flypriser fra flere afrejselufthavne
De meget billige flybilletter til oversøiske rejsemål fra både Billund og København viser, at det er en god idé altid at tjekke flypriser fra flere forskellige lufthavne, når man bestiller. Der kan være stor forskel på priserne, og er der mange flere som rejser, kan der være mange penge at spare.
FAKTA
Følgende destinationer indgår i Dansk Flyprisindex:

Europa: Amsterdam, Barcelona, Berlin, London, Oslo, Paris, Prag, Rom, Stockholm, Wien.

Interkontinentalt: Bangkok, Beijing, Dubai, Johannesborg, Los Angeles, Mexico City, New York, Rio de Janeiro, Sydney, Tokyo.

Kontakt

Pressemeddelelser

Få alle vores pressemeddelelser på e-mail.
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK