Presse

PRESSEMEDDELELSE - 22 Jun 2017

Prisfald på afbudsrejser

Lige nu er det muligt at komme sydpå i en uge med fly og hotel til bare 999 kr. i den absolutte højsæson, når skolernes sommerferie er begyndt. Det viser et pristjek fra prissammenligningssiden travelmarket.dk, som sammenligner de billigste afbudsrejser fra alle charterselskaberne.

"Det er en helt speciel situation, at charterrejserne er så billige her i højsæsonen. Specielt når vejrudsigten for de kommende 8-10 dage i Danmark viser typisk dansk sommervejr med regn og skyer. Allerede i næste uge vil priserne være i et noget højere niveau, så man bør bestille nu for at sikre sig en afbudsrejse til disse meget attraktive priser." - udtaler direktør Ole Stouby fra travelmarket.dkPriserne er fundet på travelmarket.dk den 22. juni 2017 og inkluderer fly og hotel i 8 dage.

Mere ferie for pengene
Hvis man vil have et rigtigt godt hotel på ferien, er det også muligt at finde en billig 4-stjernet charterferie. Fra København kan man komme til Tyrkiet fra 1.980 kr. og til Bulgarien fra 2.274 kr. Rejser man fra Billund, kan man komme til Grækenland og bo på 4-stjernet hotel fra 2.498 kr. Har man lyst til en 4-stjernet charterferie i Egypten, kan man rejse fra både København og Billund til 2.595 kr.

"Man bør ikke nødvendigvis gå efter de billigste uspecificerede rejser. Der er i år rigtig fine priser på 4-stjernede hoteller til en lang række destinationer, og enkelte har All Inclusive til under 3.000 kr." - siger Ole Stouby.

Kontakt

Pressemeddelelser

Få alle vores pressemeddelelser på e-mail.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK