COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Presse

PRESSEMEDDELELSE - 1 Nov 2019

Flypriser til fjerne rejsemål er rekordlave lige nu

Priserne på flybilletter til de fjerne og eksotiske rejsemål har aldrig været billigere i uge 48.
Knap 50% af flybilletterne er rekordbillige
Dansk Flyprisindex tjekker priserne på flere af de mest populære fjerne rejsemål for de danske rejsende fra Billund Lufthavn, Københavns Lufthavn og Hamborg Lufthavn.

I det seneste pristjek var 14 ud af 30 priser de laveste nogensinde for flyvninger i uge 48.

Billigt fra Billund til Tokyo
Det mest markante prisfald i pristjekket er fra Billund til Tokyo, hvor prisen på en flybillet t/r koster kr. 2.810. Det er den laveste pris, der nogensinde er målt. Tidligere var den laveste pris kr. 3.222.

Også billige flybilletter til Sydafrika
Priserne på flybilletter til Johannesburg i Sydafrika er de laveste målt i uge 48 for alle 3 afrejselufthavne. En flybillet fra Hamborg til Johannesburg t/r koster kr. 2.641, en flybillet fra Billund t/r koster kr. 3.068 og en flybillet fra København koster kr. 3.121.

Flypriserne forventes at falde yderligere
Ole Stouby, der er direktør i Travelmarket A/S, som står bag Dansk Flyprisindex, forventer at priserne vil fortsætte med at falde i 2020, da konkurrencen mellem flyselskaberne er mere hård end nogensinde.Priserne er fundet på prissammenligningssiden travelmarket.dk

Om Dansk Flyprisindex
Dansk Flyprisindex udgives hver fjerde uge af prissammenligningssiden Travelmarket.dk, og er baseret på en oversigt over de billigste flybilletter t/r til de ti mest populære europæiske og oversøiske destinationer.

Følgende destinationer indgår i Dansk Flyprisindex:

Europa: Amsterdam, Barcelona, Berlin, London, Oslo, Paris, Prag, Rom, Stockholm, Wien.

Interkontinentalt: Bangkok, Beijing, Dubai, Johannesburg, Los Angeles, Mexico City, New York, Rio de Janeiro, Sydney, Tokyo.

Kontakt

Pressemeddelelser

Få alle vores pressemeddelelser på e-mail.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.