Presse

PRESSEMEDDELELSE - 10 Okt 2017

Billigste interkontinentale flybilletter nogensinde

Uge 44 er den billigste rejseuge nogensinde
Priserne er faldet med næsten 20% i forhold til den billigste rejseuge i 2010.I pristjekket fra Dansk Flyprisindex indgår 10 populære interkontinentale rejsemål: Bangkok, Beijing, Dubai, Johannesburg, Los Angeles, Mexico City, New York, Rio de Janeiro, Sydney og Tokyo. Priserne i pristjekket inkluderer flybilletter t/r inkl. skatter.

Rekordbillige flypriser fra både Billund, København og Hamborg
De lave interkontinentale flypriser kommer alle danskere til gode. Gennemsnitspriserne er rekordlave fra både København Lufthavn, Billund Lufthavn og fra Hamborg Lufthavn. Det betyder, at man nu kan flyve rekordbilligt til flere destinationer, som for eksempel:

Billund - Los Angeles t/r kr. 2.078,-
København - Beijing t/r kr. 2.444,-
Billund - Beijing t/r kr. 2.530,-
København - Mexico City t/r kr. 3.272,-
Billund - Tokyo t/r kr. 3.298,-
Hamborg - Tokyo t/r kr. 3.553,-
København - Sydney t/r kr. 5.758,-

Flybilletter til de interkontinentale destinationer bliver endnu billigere 
"Vi har gennem det seneste halve år set en stabilisering af flypriserne i vores pristjek. Nu ser vi så en udvikling, hvor priserne igen falder, og denne gang til et rekordlavt niveau. Men det bliver endnu billigere, for senest har Lufthansa introduceret flybilletter til USA til 1.000 kr. per vej uden bagage.
Det indikerer, at flere af de traditionelle flyselskaber nu også følger lavprisselskabernes koncept på de interkontinentale destinationer på samme måde, som de gennem de seneste år har gjort på de europæiske flyvninger. Det vil alt andet lige betyde, at flybilletterne bliver endnu billigere,"
- vurderer direktør Ole Stouby fra prissammenligningssiden travelmarket.dk. 

Kontakt

Pressemeddelelser

Få alle vores pressemeddelelser på e-mail.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK