Presse

PRESSEMEDDELELSE - 28 Feb 2018

Fleksibilitet kan sikre billige flybilletter i påskeferien

Selvom der er rift om de billige flybilletter i påskeferien, er det stadig muligt at komme billigst afsted. Det viser et pristjek foretaget af prissammenligningssiden Travelmarket.dk. Pristjekket er foretaget 28. februar.

Flyv på storbyferie fra kr. 548 t/r

Påsken er en af de tidspunkter på året, hvor flybilletter ud i verden er dyrest. Når der er mange, der skal ud at rejse, så hæver flyselskaberne også priserne.

Det er dog stadigvæk muligt at finde flybilletter i skolernes påskeferie til overkommelige priser. For eksempel er det muligt at flyve til populære og spændende storbyer som London, Paris, Berlin og Bruxelles for mindre end kr. 1000 for en returbillet. Et pristjek på prissammenligningssiden Travelmarket.dk viser:

Fra Billund
London fra kr. 614 t/r
Berlin fra kr. 981 t/r
Warszawa fra kr. 768 t/r
Oslo fra kr. 944 t/r
Malaga fra kr. 1.355 t/r

Fra København
London fra kr. 548 t/r
Berlin fra kr. 668 t/r
Edinburgh fra kr. 898 t/r
Kaunas fra kr. 948 t/r
Oslo fra kr. 993 t/r
Reykjavik fra kr. 1.553 t/r

Pristjekket indeholder direkte flybilletter t/r med første afrejse fra lørdag den 24. marts og seneste hjemrejse den 2. april. med 2 til 7 overnatninger på rejsemålet.

Priserne går op, jo længere du venter
Der er ingen tvivl om, at priserne nu bare stiger og stiger, så vil man afsted, er min klare anbefaling, at man skal bestille indenfor de kommende dage” – udtaler direktør Ole Stouby fra prissammenligningssiden Travelmarket.dk  

Sådan finder du de billige flybilletter
Tricket for at få fat på de billige flybilletter er, at man skal kunne rejse i hele skolernes påskeferie. Typisk skal man rejse fra Danmark inden de egentlige helligdage i påsken.
Desuden skal man være fleksibel med opholdets længde.

Kontakt

Pressemeddelelser

Få alle vores pressemeddelelser på e-mail.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK