Presse

PRESSEMEDDELELSE - 16 Feb 2016

Her er Danmarks bedste rejseblog

For få år siden indeholdt danske rejseblogs typisk dagbogsagtige tekster, der mest var henvendt til familie og venner. Men i dag er flere danske rejseblogs blevet til personlige rejsemagasiner fyldt med flotte billeder, gode rejseråd og velskrevne tekster.

Men hvilke rejseblogs er de bedste? Hvilke rejseblogs inspirerer sine læsere mest? Hvilke rejseblogs giver de bedste råd? Ja, hvilke rejseblogs giver mest værdi til sine læsere?

Det besluttede rejsesøgemaskinen travelmarket.dk at undersøge, og i den forbindelse afholdt vi konkurrencen: "Danmarks bedste rejseblog" for af finde de bedste rejseblogs i Danmark ud fra en række kvalitative kriterier. 36 danske rejseblogs deltog i konkurrencen, hvoraf ti blev udvalgt som finalister, og ud af disse blev tre kåret som de bedste rejseblogs i Danmark.

Vinderen blev Opdagelse.dk - en rejseblog skrevet af Rebecca Line Larsen og Kris Bentzenberg Kristiansen, der elsker at rejse og elsker at fortælle om deres rejser.

Opdagelse.dk blev blandt andet valgt som vinder, fordi bloggen dækker fænomenet ”rejser” fra flere forskellige perspektiver, den handler om hverdagens rejser, og så har den en god blanding af rejsefortællinger og gode praktiske råd.

Rebecca og Kris fortæller selv:
"Selvom Opdagelse.dk i dag kun er en fritidsbeskæftigelse, så drømmer vi om at komme ud og se hele verden, og at kunne skrive herom på fuldtid. Og bloggen skal medvirke til at realisere denne drøm.

Vi brænder for at rejse og hjælpe vores læsere med gode råd, og det er denne passion, der driver bloggen. Derfor er vi utroligt beærede over, at alt vores arbejde på Opdagelse.dk nu bliver anerkendt.

Vi er netop blevet forældre, og derfor er Danmark i fokus på bloggen i år, men der er også planlagt flere udlandsturer, som vi glæder og til at skrive om."


Nummer 2 og 3 i konkurrencen blev henholdsvis Backpackerne.dk og Highways-USA.dk.
På Backpackerne.dk finder man gode råd og inspiration til rygsæksrejsen. Highways-USA.dk er en vidunderlig kilde til information om rejser i USA.

”Rejseblogs kan være værdifulde kilder til information i rejseplanlægningen. Her finder man ofte helt personlige og opdaterede rejseråd fra personer, der elsker at rejse. Vi mener, at rejseblogs og rejsebloggere vil fylde mere og mere i forhold til forbrugernes søgen efter rejseplanlægning og rejseinspiration på nettet fremover,” siger content marketing manager Kenneth Karl Nielsen fra rejsesøgemaskinen travelmarket.dk.

Her er links til de tre bedste rejseblogs i konkurrencen:
Opdagelse.dk 
Backpackerne.dk 
Highways-USA.com 

Se de 10 finalister i konkurrencen ved at klikke her:

For mere information om konkurrencen kontakt venligst:
Kenneth Karl Nielsen [ +45 76 43 30 31 / kkn@travelmarket.com ]
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.