Presse

PRESSEMEDDELELSE - 15 Dec 2017

Ekspertjury har kåret Danmarks bedste rejseblog

For andet år i træk står prissammenligningstjenesten travelmarket.dk bag kåringen af Danmarks bedste rejseblog. I år stod en ekspertjury bag kåringen af den bedste rejseblog.

Det bliver mere og mere almindeligt at søge efter rejseinspiration og rejseråd på rejseblogs, og indenfor de seneste år er der kommet rigtigt mange gode rejseblogs på dansk.

Men hvilke rejseblogs er de bedste, og hvilken er den bedste af dem alle. Det har Travelmarket undersøgt og sammen med en ekspertjury kåret de fire bedste rejseblogs.

Danmarks bedste rejseblog
Vinderen af konkurrencen blev rejsebloggen "Mette og Martin Rejser", hvor parret Mette og Martin deler ud af deres rejseoplevelser, og giver gode rejsetips.

"Mette og Martin Rejser" blev kåret som vinder, da juryen mener, at der er tale om en professionel rejseblog, hvor både artikler og billeder er af høj kvalitet. Her er to personer, der både kan skrive og fotografere.

Bag bloggen står Mette Christina König, der til dagligt arbejder med PR i forlagsbranchen og Martin Reinhard, der er selvstændig filminstruktør, fotograf og klipper.

Selv siger parret: "Vi blev meget overraskede og ubeskriveligt glade, da vi fik at vide, at vi havde vundet Travelmarkets konkurrence. Det havde vi slet ikke turdet håbe på. Vi var først og fremmest taknemmelige over at være blandt de 10 nominerede og stå på listen sammen med så inspirerende og dygtige bloggere. At juryen endte med at udvælge vores rejseblog til Danmarks bedste - det er en anerkendelse, vi er meget stolte af. Tusind tak!"

Ekspertjury bag kåringen
For at være sikker på at kåre den bedste rejseblog var det i år en ekspertjury, der stod for kåringen af den bedste blog. Juryens medlemmer var Christian Adamsen, der er ansvarshavende redaktør på Rejsemagasinet Vagabond, rejsefotograf Martin Fyhn Lykke Lladó fra Gaia Moments, Miriam Risager fra rejsebloggen AdventurousMiriam.com, Ole Egholm - stifter af De Berejstes Klub samt Kenneth Karl Nielsen, der er content manager på Travelmarket, og har blogget om rejser i 18 år.

Spænding om de følgende pladser i konkurrencen
På andenpladsen i konkurrencen kom rejsebloggen "A World of Backpacking", hvor rejsebloggeren Tine Haslam Nielsen giver gode råd om backpacking og solorejser for kvinder.

Tredjepladsen blev delt mellem bloggen Afterglobe, som blandt andet skriver om amerikanske roadtrips - og Nordombord, som tager dig med på eventyr ude i verden.

Her er links til de fire bedste rejseblogs i konkurrencen:

Mette og Martin Rejser
A World of Backpacking
Afterglobe
Nordombord


Se alle finalisterne i konkurrencen her

Du kan hente billeder af konkurrens vindere ved at klikke på disse links:
Mette og Martin i Yosemite
Mette og Martin i Seattle
Begge billeder (c) Mette og Martin Rejser.

Tjek også vores egen rejseblog på Travelmarket.dk

For mere information om konkurrencen kontakt venligst: Kenneth Karl Nielsen [ +45 76 43 30 31 / +45 26 28 17 34 / kkn@travelmarket.com ]

Kontakt

Pressemeddelelser

Hvis du ønsker at modtage pressemeddelelser fra os, så skriv en e-mail til info@travelmarket.com.

Så sætter vi dig på listen.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.