Seværdigheder Peshawar

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 5.875,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Peshawar

Khyber passet (Peshawar)
Dette grænseland mellem nuværende lande og tidligere kongeriger ligger ikke langt fra Peshawar. Man tager ikke hertil for udsigtens skyld, men i mindet om alle de mennesker, der i tidernes løb har transporteret handelsvarer fra en del af kontinentet til en anden. Khyber passet er en ide. En drøm. Og midt i denne drøm og i naturskønne omgivelser bor mange af de bjergstammer, der gør området usikkert.
Peshawar museum (Peshawar)
Udover buddhistisk og gandaraisk kunst er der en fin etnografisk samling fra stammefolkene i dette område. Hvis du vil forstå deres forskellighed fra den almindelige pakistaner, er det et godt sted at starte.
Peshawars gamle bydel (Peshawar)
Den gamle bydel er grunden til at komme til Peshawar. Du vil næppe blive træt af at observere de mange forskellige etniske grupperinger. De forskellige bjergstammer vandrer rundt i deres forskellige klædedragter og ser på, hvad den moderne verden kan forsøde deres tilværelse med. Æsler vandrer mellem de forskellige overdækkede basar gader med varer og forsyninger.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Gilgit
• Karachi
• Lahore
• Peshawar
• Islamabad
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.