Billige flybilletter til Pakistan

Billige flybilletter til Pakistan

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Pakistan

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Hvad koster flybilletter til Pakistan?

Prisen på flybilletter til Pakistan ligger normalt mellem kr. 2.500 og kr. 4.000. Prisen kan svinge meget, og af og til kan der findes flypriser helt ned til kr. 1.137.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i Pakistan?

Typisk er det billigst at flyve til Karachi, når du skal besøge Pakistan. Tjek også gerne priser til Islamabad og Lahore, når du skal finde din flybillet til Pakistan.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse i Pakistan?

Det er oftest billigst at flyve fra København til Pakistan. En god idé er dog også at tjekke afrejser fra Hamborg, Billund og Aalborg. Du kan søge på alle 4 lufthavne i én søgning på Travelmarket.

Hvilke flyselskaber flyver til Pakistan?

På en flyrejse fra Danmark til Pakistan vil du typisk skulle flyve med flere forskellige flyselskaber. Det kan blandt andet være Emirates, Pakistan Int. Airlines, Qatar Airways, Turkish Airlines eller mange andre.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Pakistan?

En flyrejse til Pakistan tager knap 30 timer, hvis du kan finde en flyrejse med 1 stop og med gode forbindelser. Tager du 2 stop undervejs, vil din flyrejse ofte tage fra 20 til 30 timer.

Bedøm rejsemål (236 bedømmelser)
4.6

Pakistan er et besøg værd

For ikke så mange år siden tog mange flere danskere til Pakistan end I dag. Uroligheder holder mange væk fra landet, og det er da også meget vigtigt, at tjekke Udenrigsministeriets rejsevejledning inden du planlægger en rejse til Pakistan. I skrivende stund frarådes mange rejser til Pakistan.

Den smukke pakistanske natur

Pakistan har utroligt meget at tilbyde sine besøgende. I Pakistan står nogle af de højeste bjerge i verden, her er smukke grønne dale, skønne søer og et varieret dyreliv. Her er imponerende fortidsmonumenter, jungle, ørkener og meget, meget mere.

Når der igen bliver ro i landet, kan det anbefales at besøge de høje bjerge i Karakoram-bjergkæden, som er en del af Himalaya.

Der er hele 14 bjerge på over 8.000 meter i Pakistan, og når du er i bjergene, er det en god idé at smutte forbi nogle af områdets smukke bjergsøer. Søerne i bjergene er et fantastisk bekendtskab – specielt søerne Saif ul Malook (der betyder ”Himmel på jord”) og den kunstige Attabad-sø, som blev skabt i 2010.

Pakistans borge og fæstninger

Pakistan har som nabolandet Indien også mange imponerende borge og fæstninger.

Fortet Rani Kot, der ligger blot 90 kilometer fra Hyderabad i Indien, er indlemmet af en 26 kilometer lang mur – det skulle dermed være verdens største fort. Fortet i Lahore er også et besøg værd.

Storbyliv i Pakistan

Et besøg i Pakistan bør også inkludere et besøg i storbyerne Karachi og Islamabad, hvor der er masser af spændende seværdigheder.

Flybilletter til Pakistan

Du kan finde flybilletter til Pakistan i vores søgemaskine (ovenfor). I flysøgemaskinen sammenligner vi priser fra hundredevis af forskellige rejseselskaber og finder den billigste flybillet til dig.

Det er en god idé, at du kender nogle gode råd og tips, når du skal købe flybilletter – du kan læse gode råd og tips til køb af flybilletter i artiklen Billige flyrejser: 16 gode råd + et bonustip.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Pakistan:
København til Karachi
3. februar til 23. marts fra kr. 2.673,-

De mest populære lufthavne i Pakistan

Populære rejsemål i Det Indiske Subkontinent

Find rejsen til Pakistan her

Find inspiration til Pakistan her