Vigtig information om Coronavirus

Seværdigheder Pantanal

Seværdigheder Pantanal

Fiskeri (Pantanal)
Pantanal har også en stor tiltrækningskraft på sportsfiskere. Hvis du kommer for at fiske efter piratfisk, dourado, bagre og andre fisk, så er det i april og maj, det foregår. Fra november til januar er det forbudt. Fisketilladelser fås i Cuiabá hos organisationen IBAMA, og så er det ellers bare om at komme ud på floderne og hive de fantastiske kæmpefisk i land. Hvis du ikke slæber dit eget udstyr med, så kan du leje og købe i Cuiabá. Men her er det urimeligt dyrt og ofte af tvivlsom kvalitet.
Pantanal området (Pantanal)
Pantanal har en attraktion og en eneste grund til, at turisterne strømmer til. Det fantastiske dyreliv. Turselskaber og uafhængige guider arrangerer ture ud i vildnisset. Priserne for en tur er vidt forskellige, men alle ture inkluderer mad, guide og transport. Nogle steder overnatter udflugtsgrupperne på gårde, andre gange på hoteller og atter andre i det fri. En ting er stensikkert for alle turene, du vil se masser af vilde dyr. Der er to hovedbyer i Pantanal. Cuiabá og Corumbá. Det er her de fleste ekspeditioner bliver stablet på benene. To dage i marken er et minimum, hvis du vil opleve dyrelivet, men de fleste kan sagtens få flere uger til at gå under åben himmel.
Transpantaneira vejen (Pantanal)
Transpantaneira er navnet på den eneste vej, der borer sig gennem Pantanal. Den er af grus. Hvis man ikke har lyst til at eller råd til at kaste sig ud i det vilde liv i bushen, behøver man blot at køre ud af Transpantaneira. Det er simpelt hen umuligt ikke at se fugle, capivarer, hundredvis af krokodiller og en masse andre mere eller mindre genkendelige dyr. Vejen udgår fra Cuiabá i delstaten Mato Grosso og går syd ind i Pantanal. Der er rigeligt af biludlejere i Cuiabá, og de er absolut til at handle med.

Område og byseværdigheder

Område: 
• Amazonas
• Pantanal
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.