Rejsebureauer New Zealand

Nedenfor finder du de rejsebureauer, der matcher dit søgeresultat. Ved at klikke på "Vis mere" får du uddybende informationer om selskabet inkl. kontaktinformationer.

Tag til New Zealand med Adventure Holidays

New Zealand har først og fremmest en storslået natur, der spænder fra subtropiske sandstrande til sneklædte bjerge med gletchere, frodige regnskove, søer, rivende floder, smukke vandfald, aktive vulkaner og fredelige landbrugsområder og et rigt dyreliv.

Tag med Autocampers.dk til New Zealand

Hos Autocampers.dk lever og ånder vi for at stille de bedste autocamper-lejer til rådighed for dig. Vi gør det, fordi ferie i autocamper eller – om du foretrækker – motorhome er en ferieform, vi brænder for. Autocampers.dk er et lille, omkostningsbevidst firma, og vi samarbejder direkte med autocamper-udlejningsfirmaerne, som vi er i tæt dialog med om alt fra køretøjerne over IT til anbefalinger af campingpladser og ture. Med Autocampers.dk i ryggen får du den bedst mulige ferie i autoc...

Stor oplevelse!

Her kan opleves alt fra Kaskelothvaler til pingviner til delfiner. Som et lille udbud af New Zealands aktiviteter kan nævnes gletchervandring, skiløb på mount Cook samt bungy-jump i Quenstown. A world of exclusive difference! Vi er totalt umoderne, vi yder service ... For Discovery Travel betyder eksklusivitet at gøre en forskel, at tilbyde vores kunder noget særligt baseret på 20 års erfaring. Samlet set har Discovery Travel en medarbejderstab med Danmarks største erfaring inden for e...

New Zealand

Du har set det på film – de helt enestående smukke naturscenerier i Ringenes Herre: Dybe fjorde, sprudlende gejsere, brusende floder, høje bjerge, bølgende bakker, tropiske regnskove og flotte strande. Læg hertil de tusindvis af græssende får, det rige dyreliv med bl.a. hvaler, sæler, delfiner, pingviner, og kiwifugle. Sidst og ikke mindst den venlige og imødekommende befolkning – kiwierne – ja, så har du en ide om verdens bedste rejsemål – men det SKAL opleves.

Oplev New Zealand

Vi tilbyder rejser til New Zealand, Australien og Tasmanien med Singapore Airlines, Air New Zealand og Quantas.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.