Rejseguide til Midtvesten

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.352,- Fra 3.244,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Området kan besøges året rundt, men det mest optimale tidspunkt i forhold til vejret er i forårs- og sommermånederne.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 05.00 i regionen.

Kultur og underholdning

Der er forskellige festivaler i området året rundt, der er blandt andet Spring Fishing Classic i Missouri i marts, i maj er der Annual O'Reilly Autoparts Street Meet National Car Show, i juli er er National Tom Sawyer Days, mens der i septermber er Cotton Festival of the Arts også i Missouri. I Texas er der i oktober State Fair of Texas, og i samme måned er der Tyler Texas Rose Festival, mens der i december er Festival of Lights.

Overnatning / Hotel

Top
Der er gode overnatningsmuligheder i byerne i området. Der kan være langt mellem byerne, men så er det ofte muligt at overnatte på store kvægfarme eller lignende. I byerne finder man alt fra gode, komfortable hoteller til billige vandrehjem og gæstehuse. Bestil hotel i Midtvesten her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier i alle byer i området. De kan nemt hyres på gaden og kører alle med taxameter.

Alternativ transport

Der kører busser og tog mellem stort set alle byer i området, ligesom det er muligt at flyve mellem de større byer i regionen.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket anvender cookies til statistik, genkendelse og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies. Læs mere. OK