Rejsebureauer Kina

Nedenfor finder du de rejsebureauer, der matcher dit søgeresultat. Ved at klikke på "Vis mere" får du uddybende informationer om selskabet inkl. kontaktinformationer.

Rundrejse m. dansk rejseleder

Albatros Travel tilbyder rundrejser med dansk rejseleder til hele verden - fra Cape Town i Syd til Grønland i Nord. Albatros har meget tæt kontakt med sine guider, rejseledere og samarbejdspartnere - og dette sikrer et højt kvalitetsniveau og stor sikkerhed omkring hele rejseforløbet.

Shanghai

Apollo og Kuoni er Danmarks største leverandør af pakkerejser på rutefly. Og vi er Danmarks største arrangør af rejser til Thailand

Tag til Kina med Asia Tours

Asiatours.dk arrangerer spændende rundrejser i Asien med fokus på storslåede oplevelser uden at gå på kompromis med komforten. Oplev bl.a. Cambodia, Vietnam, Kina, Laos og Indonesien. Vores rejsespecialist har over 25 års erfaring med Asien.

Kina

Kina

Spændende historie

Kom og vær med os i Kina, Riget i Midten. Et land med en eksotisk og fremmedartet kultur, rig på historie, der går mange tusind år tilbage i tiden. En ny verden på den anden side af jordkloden.

Kina

Kina

Kina

Kultur og Trekking

Kultur i Lhasa, trek i verdensklasse til Mount Kailash eller til Everest advance base camp på nordsiden. Vi arrangerer individuelle ture samt grupperejser.

Kina

Oplev Kina

Kina - Trekking i Yunnan

Yunnan er en af Kinas mest spændende provinser. En etnografisk mosaik, begunstiget med et fantastisk klima og en utrolig natur. Provinsen strækker sig op til Tibets grænse, hvor der findes mange fine landsbyer og spændende udfordringer, hvis man vil trekke.

Kina

Kombinationsrejser fra Shanghai og den store Kinarejse.

Kina

Viktors Farmor World Wide Expeditions er et rejsebureau med speciale i kultur- og naturrejser. Firmaet startede i 1996 og har mere end 150 grupperejser om året fordelt på ca 75 forskellige destinationer. Vi rejser i små grupper på 10 - 20 deltagere afhængigt af destination og lokal transport.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.