COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Kathmandu

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 5.939,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Kathmandu
Indbyggere
700,000
Tidszone
Når klokken er 12 i Danmark er den 16.45 i Kathmandu.

Bedste rejsetid

Top
Kathmandu og den omkrænsende dal kan besøges hele året. Men under monsunen (fra midten af juni til september) hænger skyerne lavt og bjergene er ofte dækket af skyer. Det er bedst at besøge Kathmandu fra oktober til november, hvor temperatur er tilpas og udsigten er fantastisk.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Nepal er festivalernes land. Musik og dans er en vigtig del af kulturen, så du støder sikkert på et bryllup, en musikgruppe eller nogle lokale, der hygger sig med lidt dans. Vil du se et autentisk kulturshow, tilbyder flere af de store hoteller kulturaftener.

Overnatning / Hotel

Top
Thamel er Kathmandus turistområde med mange overnatningsmuligheder i forskellige prisklasser. Hvis du vil opleve suset fra hippietiden i 70'erne er Freak Street nær Durbar square lige dig. De dyre og fornemme hoteller ligger tæt på kongepaladset i Naksal området. Bestil hotel i Kathmandu her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er ikke noget problem at få taxier, knallerttaxi eller rickshaws i Kathmandu. Gå ud på gaden og de finder dig. Husk at prutte hårdt om prisen. Skal du langt, så undgå en rickshaw.

Alternativ transport

Det kan være lidt besværligt at finde den rette bus, men spørg omkring, folk er venlige og hjælpsomme og til sidst skal det nok lykkes. Der er lokale busser rundt i Kathmandu, voldsomt billige, men langsomme og ruterne utilregnelig.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.