Seværdigheder Kathmandu

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.988,- Fra 5.592,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Kathmandu

Chitwan National Park (Kathmandu)
Den største af national parkerne i Terai-området. På elefantrug kan du udforske den tætte jungle, hvor utallige fugle basker i luften, mens hjorte og næsehorn vandrer efter føde. Hvis du er heldig, er der mulighed for at opleve en tiger på tæt hold. Vil du selv være aktiv, er der jungletrek og kanoroning på folden.
Hindutemplet Pashupatinath (Kathmandu)
Et af landets mest særprægede områder. Der er et hindu-tempel (adgang kun for hinduer), en hellig biflod til Ganges, hvor kvinder og børn bader, og aber klatrer på templernes tage og leger tagfat. Samtidig er det hjemsted for Sadhuer, hellige mænd. De tilbeder destruktionsguden Shiva gennem en asketisk livsstil med masser hashrygning, de er komplet fredelige og meget afslappede!
Kathmandu Durbar square (Kathmandu)
Området i midten af byen med det gamle kongepalads og templerne er et fascinerende sted. Den fremmedartede arkitektur, abernes kravlen rundt på tagene, røgelsen, de hellige saduer og den levende gudinde kumaris palads gør, at man kan tilbringe mange timer her. Kom tidligt om morgenen og sent om aftenen og se bygningerne i forskelligt lys og livets gang.
Kumari Chowk - den levende gudinde (Kathmandu)
Hjemsted for Kumarien eller den levende gudinde. En helt ung pige udpeges til stor ære for familien og holdes i denne bygning i Kathmandus hjerte. Hun bæres allevegne og må ikke bløde. Derfor afløses hun i en 10-13 års alder af naturlige grunde. Måske ser du et glimt af hende fra vinduet.
Middelalderbyen Bhaktapur (Kathmandu)
I Kathmandu dalen ligger denne fantastiske middelalderlige by, hvor tiden syntes at være gået i stå. Biler er forment adgang i centrum - en befrielse i Nepal, og husene er dekoreret med imponerende træudskæringer. Et roligt åndehul tæt på hovedstaden.

Område og byseværdigheder

By: 
• Janakpur
• Kathmandu
• Patan
• Pokhara
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.