Rejseguide til Hanoi

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.810,- Fra 4.521,- -
Charter (fly+hotel) Fra 6.923,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Ha Noi
Indbyggere
1.400.000
Tidszone
Hele Vietnm ligger i den samme tidszone.

Bedste rejsetid

Top
Vejrmæssigt er det bedste tidspunkt at besøge Hanoi fra apil-juni og igen fra september til december. Årets øvrige måneder er præget af fugtig varme og voldsomme regnskyld om sommeren (juli og august) samt en kølig og fugtig vinter (januar og februar). Men specielt I efterårsmånederne er Hanoi en charmerende by.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Når der afholdes forårsfest i de førse uger efter det kinesiske nytår, Tet, er der liv og glade dage i Hanoi, og det vietnamerserne myldrer ud på gader og stræder. Det berømte Thang Long Vanddukketeater, hvor vandoverfladen bruges som scene har også til huse i Hanoi, og der er forestilling hver aften.

Lokal transport

Top

Taxi

Der er efterhånden etableret et par egentlige taxaselskaber i Hanoi. Chaufførerne taler en smule engelsk, men det er kun ganske få, der kører efter taxameter. Det mest almindelige er stadig at leje en privat bil med chauffør gennem hotellet.

Specielle forhold

Top
Der findes hoteller i alle kategorier i Hanoi. Nogle af de hyggeligste og billigste finder man i den gamle bydel. Der ligger også flere cafeer i byen, der anviser de gode og billige hoteller. Generelt er det lidt dyrere at overnatte i Hanoi end i resten af Vietnam.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.