Rejseguide til Gulfoss og Geysir

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 940,- Fra 1.028,- Fra 1.899,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Haukadalur

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Islands egentlige turistsæson strækker sig fra juni til september, og det vil også være mest hensigtsmæssigt at besøge Geysir og Gullfoss i dette tidsrum. I sommerhalvåret er der to til tre måneder med næsten konstant dagslys, mens solen i vinterhalvåret fra november til januar kun kigger frem to til tre timer om dagen, og i sagens natur kan man jo kun observere den smukke regnbue over Gullfoss i solskin. Endvidere bringes Geysir kun til live i turistsæsonen.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 10.00 ved Geysir og Gullfoss. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 11.00 ved Geysir og Gullfoss.

Overnatning / Hotel

Top
Geysir-området er omdannet til nationalpark, og det er således et af de få steder i Island, hvor man ikke må slå telt op uden for områdets campingpladser. I umiddelbar nærhed af parken ligger der dog et hotel, der har åbent i sommermånederne, husk at bestille plads. Herudover er området rigt på sommerhuse, som man gennem turistbureauet kan leje sig frem til. Bestil hotel i Gulfoss og Geysir her

Lokal transport

Top
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.