Seværdigheder Eilat

Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 2.575,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Eilat

Dolphin Reef (Eilat)
Dolphin Reef er en anden af Eilats berømte attraktioner. Her kan man enten snorkle eller dykke med delfiner, i det omfang delfinerne selv gider. De har nemlig fri adgang til at forlade indhegningen i vandet, hvis de ikke gider lege med mere. Men det sker heldigvis sjældent, og man er ofte så heldig, at de kommer helt ind på klappe-afstand.
Dykning (Eilat)
Eilats absolut største attraktion er dykkerture til koralrevene. Flere firmaer byder sig til, og man finder dem typisk på Coral Beach. Nogle forvente rejsende er knap så begejstrede for dykkermulighederne som dykkerfirmaerne selv, men under alle omstændigheder er sikkerhedsforanstaltningerne generelt i orden, og hvis man ikke har et dykkercertifikat i forvejen, kan man tage det. For den uerfarne eller let øvede dykker er Eilat under alle omstændigheder mere end fantastisk.
Undervandsobservatoriet (Eilat)
Andre vandaktiviteter er glasbundsbådene og undervandsobservatoriet, hvor man tørskoet kan se nærmere på koraller og fisk. I undervandsobservatoriet kan man fra en undervandsglasvæg se direkte ud på livet i Det røde hav. Hvis det ikke er livligt nok har observatoriet et fint supplement i form af et akvarium, hvor fiskene ikke sådan uden videre kan stikke af. Det kan de til gengæld fra glasbundsbådene, og det gør de også en gang i mellem, og udbyttet for turisten er derefter.

Område og byseværdigheder

By: 
• Haifa
• Jerusalem
• Tel Aviv
• Eilat
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.