COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Det Sydlige Ecuador

Fakta

Top
Lokalt navn
El sur de Ecuador
Indbyggere
1.200.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Vejret i området er bedst fra maj til september. Karnevalet i februar fejres i hele regionen med heftige vandkampe overalt. Juleaften er der et meget smukt optog i hovedbyen Cuenca, og er man i Loja den 18. November, vil man opleve en livlig fest, når uafhængigheden fejres.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 05.00 i det sydlige Ecuador. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 06.00 i det sydlige Ecuador.

Overnatning / Hotel

Top
Eftersom det sydlige Ecuador ikke har fulgt helt den samme udviklingslinie som resten af landet, er den gennemsnitlige standard for hoteller lavere her. Det betyder ikke, at der ikke findes ganske udmærkede hoteller, men det kan være nødvendigt med lidt ekstra benarbejde. Overnatning er generelt billigere i syden. Bestil hotel i Det Sydlige Ecuador her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxi fungerer godt i byerne. På de mindre steder er der af og til kun en taxi i byen. Og så må man vente til den bliver ledig.

Alternativ transport

Bus er den foretrukne måde at komme rundt på. Vejene er dog nogle steder i miserabel stand, og busserne må snegle sig frem. Forsinkelser anses ikke som et stort problem.

Specielle forhold

Top
Området er endnu ikke vant til at have mange turister. Du må forberede dig på af og til at blive mødt med en anelse mere skepsis end i resten af landet. Træd varsomt og du vil blive godt modtaget.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.