COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Delhi

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 2.907,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Delhi
Indbyggere
9.400.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 15.30 i Delhi. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 16.30 i Delhi.

Bedste rejsetid

Top
I forhold til vejret er det bedste tidspunkt at besøge Delhi på fra september til marts.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Omkring den 26. januar er der Republic Day i Delhi. Det bliver som regel fejret med en militær parade. Den 15. august er der Independence Day, der også bliver fejret i Delhi.

Overnatning / Hotel

Top
Delhi er en meget stor by, og det er muligt at finde alle former for overnatning i byen. Der er helt billige vandrehjem og campingpladser, hvis man ønsker det. Der er også mange gæstehuse, mellemklasse hoteller samt dyre, luksuriøse hoteller. Det er ikke et problem at få et værelse. Bestil hotel i Delhi her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er masser at taxier og autorickshawer i byen. De kan hyres overalt, men man skal passe meget på. Der er mange turister, der har fået en køretur, der ikke helt svarer til den nemmeste vej og betalt en alt for høj pris. Det er vigtigt at få chaufføren til at benytte sit taxameter eller aftale prisen på forhånd.

Alternativ transport

Der kører busser rundt i byen, de kan dog være ekstremt overfyldt og ubehagelige at køre med i myldretiden, men ellers en god måde at komme rundt på.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.