COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til De Store Søer

Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 6.587,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Området kan besøges året rundt. Der bliver varmt og høj luftfugtighed om sommeren, mens vinteren er kold og med masser af sne.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 06.00 i området. I Illinois og Minnesota er den dog 07.00.

Kultur og underholdning

Der er flere hundrede festivaler i området, specielt i sommermånederne er der flere steder festival eller store markeder hver weekend. Yderligere er der blandt andet Winter Carnival i Minnesota i februar, hvor der også er John Beargrease Sled Dog Marathon. I Illinois er der i marts Chicago Boat and Sports Show, og St. Patrick's Day Parade. I Michigan er der i juli måned Ann Arbor Jaycees Summer Carnival og Cherry Harvest Time. I Ohio er der Ohio Renæssance Festival i oktober, hvor der også er Circleville Pumpkin Show og Apple Butter Stirrin Festival.

Overnatning / Hotel

Top
Der er generelt gode overnatningsmuligheder i området. Der er en del gode hoteller samt gode vandrehjem og gæstehuse. Bestil hotel i De Store Søer her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier i alle byer, de kan nemt hyres på gaden og kører alle med taxameter.

Alternativ transport

Der kører busser og tog regelmæssigt mellem alle byerne i området, ligesom det også er muligt at flyve mellem de større byer.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.