COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Bogota

Seværdigheder Bogota

Bjerget Cerro de Monserrate (Bogota)
Hvis man ønsker at få et helt spektakulært syn over byen, kan man tage op til toppen af Cerro de Monserrate. Bjergtoppen kigger ned over byen fra øst. Man kan enten tage en kabelbane derop, eller man kan vandre turen op af bjerget.
Muséer og kirker (Bogota)
Byen har mange interessante muséer og gamle kirker, for eksempel: Museo del Oro, Museo Nacional, Museo Arqueologico, Santa Clara og San Francisco. Alle disse seværdigheder byder hver især på en bid af Colombias historie, og de er alle placeret i nærheden af byens midte, så man kan gå rundt til de fleste.
Saltkatedralerne ved Zipaquirá (Bogota)
Zipaquirá ligger 50 kilometer nord for Bogotá og er kendt for dets saltminer. Minerne er blevet udnyttet og indeholder kun små reserver, der står som et bjerg af salt. Inden i dette bjerg har man hugget to underjordiske saltkatedraler ud. Den ene er lukket på grund af sikkerheden, mens den anden er åben for turister. Den åbne katedral er enorm, den er 75 meter lang og 18 meter høj. Det siges, at der kan være over 8000 mennesker inden i den.

Område og byseværdigheder

By: 
• Bogota
• Bucaramanga
• Cali
• Popayán
• Tunja
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.