Oplev Berlin – Bo ved Alexanderplatz!

Få 3 skønne dage med med storbystemning, romantik for to og nye oplevelser på det 4-stjernede H4 Hotel Berlin Alexanderplatz. Her får I en perfekt og central placering i Berlin, som altid byder på masser af kultur og storby-sjov! Glæd jer til at nyde hinanden, byens fine seværdigheder og det historiske centrum.

Hele pakken koster kun 1298 kr,- for 2 personer!


Tilbuddet inkluderer:

Ophold på det 4-stjernede H4 Hotel Berlin Alexanderplatz
2 overnatninger i dobbeltværelse
Stor morgenbuffet begge morgener
Mulighed for at medbringe et barn under 6 år gratis, hvis barnet sover i forældrenes seng
Gratis adgang til fitness
Ophold er muligt med ankomst frem til d. 16. december 2023

                                                      

H4 Hotel Berlin Alexanderplatz ⭐️⭐️⭐️⭐️

Hotellet ligger blot 2 minutters gang fra Alexanderplatz og der er rigtig gode transportforbindelser til alle dele af Berlin. Det 4-stjernede hotel har stilfulde værelser med aircondition og gratis internet via kabel. Samtlige værelser har gratis Sky-satellitkanaler, og nogle af værelserne har separat opholdsstue. Det er desuden muligt at benytte sig af fitness. Sporvognsstoppet Mollstraße/Prenzlauer Allee ligger 2 minutters gang fra hotellet.

Butikker, brunch & burgere – berlin har det hele!

Tysklands alsidige hovedstad emmer af kultur, shopping og madoplevelser. Berlins bydele har hver sin smag og charme, og du vil højst sandsynligt kunne lide dem alle sammen. Rejser I med børn, så er Prenzlauerberg og Friedichshain værd at opleve. Her er nemlig børnevenlige caféer og restauranter og legepladser. Skal I ud og danse, er det hippe område Kreuzberg et godt bud, og er I til shopping og kultur, så bliv omkring byens centrum, og Kurfürstendamm.. Er I på jagt efter store madoplevelser, så er den upcoming bydel, Neukölln, klart et besøg værd.

Storbyferie i Berlin – her er de bedste rejsetips og tilbud